נכתב ע"י לאה 22;2386506:מקסים !
אהבתי שהחסיד הזה הסכים להצטלם !!!
נכתב ע"י מילכי;2386507:????
כי חסידים לא מצטלמים![]()
נכתב ע"י אסתי וויג;2387529:יש כאלה שלא מסתכלים על בנות,קרה לי שלקוחה ביקשה שבעלי יצלם את התמונה המשפחתית...
למה לצחוק ולמה לבכות?נכתב ע"י מירי קוגלמן;2387702:לא יודעת אם לצחוק או לבכות
נכתב ע"י מירי קוגלמן;2387753:לא רואה בזה שום בעיה!
גמני נתקלת בחסידים שלא מגיעים בכלל לצילומים כי לא מתאים להם הענין
או כאלה שמגיעים ולא מצטלמים
אבל להגיע ולבקש שבעלי יצלם זה הזוי!
זה כמו ללכת לרופא ולבקש שאשתו תבדוק אותי![]()
נכתב ע"י אסתי וויג;2387529:יש כאלה שלא מסתכלים על בנות,קרה לי שלקוחה ביקשה שבעלי יצלם את התמונה המשפחתית...
נכתב ע"י מירי סלומון;2388792:אבל אם בכל מקרה לא מופיע בתמונה המשפחתית אז מה הרעיון??
נכתב ע"י מירי קוגלמן;2387753:לא רואה בזה שום בעיה!
גמני נתקלת בחסידים שלא מגיעים בכלל לצילומים כי לא מתאים להם הענין
או כאלה שמגיעים ולא מצטלמים
אבל להגיע ולבקש שבעלי יצלם זה הזוי!
זה כמו ללכת לרופא ולבקש שאשתו תבדוק אותי![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: brachy 100, גשם יורד, הבת של הקב"ה ועוד 43 משתמשים46 //