עזרה ''ומבקשים רישיון''......

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל המלצות על מורי נהיגה טובים וזולים בירושלים,
מנסיון אישי בלבד...
תודה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני למדתי אצל אחד בשם רונן מורה מאד טוב
אבל הוא לוקח נראה לי 150 ש"ח אם טוב לך אני יביא מס' טל'

• הוסף לסימניות
מהסיפורים ששמעתי על הוצאת רישיון...עדיף לף לקנות בוונצואלה ולהמיר אותו פה אחרי 5 שנים
(אני מחו'ל והמרתי אותו)

• הוסף לסימניות
אני למדתי אצל אחד בשם רונן מורה מאד טוב
אבל הוא לוקח נראה לי 150 ש"ח אם טוב לך אני יביא מס' טל'
בוא נאמר ככה
עברת אצלו טסט ראשון?
ואני אשמח לפרטים..

• הוסף לסימניות
הייי אני מירושלים ולמדתי ברמלה
לפי מה שידוע לי מאוד קשה לעבור טסט ראשון בירושלים
אני מכיר הרבה חברה מירושלים שלמדו באשדוד או מודיעין שיותר קל לעבור בטסט ראשון (פחות עומס בכבישים)
אבל בכל אופן צריך לדעת לנהוג בשביל לעבור טסט ראשון אחרי הכל רישון זה למי שידוע לנהוג לא למי שלומד נהיגה וזה חיים של כולנו

• הוסף לסימניות
הייי אני מירושלים ולמדתי ברמלה
לפי מה שידוע לי מאוד קשה לעבור טסט ראשון בירושלים
אני מכיר הרבה חברה מירושלים שלמדו באשדוד או מודיעין שיותר קל לעבור בטסט ראשון (פחות עומס בכבישים)
אבל בכל אופן צריך לדעת לנהוג בשביל לעבור טסט ראשון אחרי הכל רישון זה למי שידוע לנהוג לא למי שלומד נהיגה וזה חיים של כולנו
לא אופציונלי בשבילי לנסוע כל שיעור למודיעין וכו'...
למרות שאני יודע ששם זה נחשב לאחד המקומות הטובים לטסטים..
בכל אופן...
הבו לי פרטים של מורים....
חברים.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה