כללי ומה דעתכם עכשיו?

• הוסף לסימניות
שמשונית- כקישוט לקיר בית ספר.
מה דעתכם עכשיו, לאחר שיפוץ קל בטיפוגרפיה?
יותר טוב מהקודם? אצלי הצבעים קצת יותר זוהרים.
תודה לכולם-----

קבצים מצורפים

• Untitled-2.png
    KB 751 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
(חבל שאת פותחת אשכול חדש ולא מצרפת הודעה חדשה לאשכול הקודם)
זה יפיפה ומיוחד!!!
נראה לי קצת עמוס, האותיות לא גדולות מידי?
לא עשיתי אף פעם עבודה בממדים כאלה אבל במבט שלי זה נראה גדול מאד.

• הוסף לסימניות
אין לי מושג באשכולות האלו.... זה רוחב-2.40 וגובה 1.20

• הוסף לסימניות
גם לי נראה שהאותיות גדולות מידי וזה קצת מאבד מהיופי שהיה לך בקובץ הקודם.
תסתכלי על הדוגמא שצרפתי לך, לטעמי זה יהיה יותר מוצלח...

• הוסף לסימניות
סוג הפוט ממש לא מתאים והוא גדול מידי לגול הכרטיס

• הוסף לסימניות
הדוגמא הקודמת טובה יותר והטיפוגרפיה שהעלתה לך rina86 - משדרגת מאוד.

באופן כללי, כלל חשוב מאוד בכל עיצוב ובעיצוב שמשונית בפרט - הוא לתת כבוד ל"חללים".
תני אוויר.
שטח ריק זה לא מילה גסה.

• הוסף לסימניות
בתוספת לכל מה שכתבו עד עכשיו -
לצופף הרבה יותר בין השורות, גם יעזור מאוד לתחושת העומס.

• הוסף לסימניות
מפספסים את הצ' בצמרת...

• הוסף לסימניות
בדקתי שוב מה שrina86 העלתה לי לדגמא, וזה לא אפשרי כי השימשונית היא לרוחב, ולא לאורך, אם היתה לאורך, אכן היתי יכולה להשתמש בדוג' שהיא נתנה.

• הוסף לסימניות
אני מעלה שוב את הצעתי באשכול זה,

נתתי לך רעיון לצד אחד של הטקסט ע"פ החלוקה שאת עשית, את הצד השני תעצבי באותו קו.

קבצים מצורפים

• קישוט.png
    KB 413.4 · צפיות: 20

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה