ומשירת הפרחים

• הוסף לסימניות
ומשירת הפרחים נעשה ניגון ...

"אם רק היתה לי" עדשת מאקרו :eek: הטל של שש בבוקר היה נראה אחרת :)

ערב טוב !

.

• הוסף לסימניות
ריחני ונעים...
נראה קטיפתי.
מקסים!
הראשון הכי יפה.
[גם השאר יפים]

• הוסף לסימניות
הראשון.
השאר מיותרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סולו;808115:
הראשון.
השאר מיותרים.
איך ? איך מיותרים ??? :mad::p
עמד ה"צלם" בחמש וחצי בבוקר בגן הורדים, מזג האוויר קריר למדי, בראש מעייניו מציאת הצילום שיוכל להעביר את תחושת המקום והזמן (כל זה אחרי שהוא שאף ושטף מלא ראיותיו ועייניו מיפי הבריאה) ....... אז מה ככה לזרוק את התמונה ??? איך מיותר ??? :confused:
:):):)
צודקים!
מכירים את זה "התאהבות היוצר ביצירה" ?
זה לא לגמרי המקרה אבל ....

• הוסף לסימניות
מדהים!
אין מילים
לדעתי לא מיותרות בכלל במיוחד לא השלישית שהיא פשוט זוהרת!!!

• הוסף לסימניות
מדהים!!!
עכשיו אני מבינה איך צלם מיטיב לבטא יצירה!
והיופי הוא לקבל באהבה הצעות,
ולבחור את המובחר מן המיטב.
ו-- חלילה לא לזרוק.
אשמח לתלות בסלוני...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אשת חבר;808137:
מדהים!!!
עכשיו אני מבינה איך צלם מיטיב לבטא יצירה!
והיופי הוא לקבל באהבה הצעות,
ולבחור את המובחר מן המיטב.
ו-- חלילה לא לזרוק.
אשמח לתלות בסלוני...
לא לא את אלו, צריך לחכות לעדשת מאקרו (זאת שמופיעה בכל חלום שלישי) :)
וכשיהיה אשמח שיתלה בסלונך

תודה רבה !

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;808126:
איך ? איך מיותרים ??? :mad::p
עמד ה"צלם" בחמש וחצי בבוקר בגן הורדים, מזג האוויר קריר למדי, בראש מעייניו מציאת הצילום שיוכל להעביר את תחושת המקום והזמן (כל זה אחרי שהוא שאף ושטף מלא ראיותיו ועייניו מיפי הבריאה) ....... אז מה ככה לזרוק את התמונה ??? איך מיותר ??? :confused:
:):):)
צודקים!
מכירים את זה "התאהבות היוצר ביצירה" ?
זה לא לגמרי המקרה אבל ....
התמונות לא מיותרות במיוחד שהם האמצעי והדרך להגיע למטרה.אבל לאחר שהצלחנו להנציח את המושלם,הנסיונות נדחפים אחורה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סולו;808146:
התמונות לא מיותרות במיוחד שהם האמצעי והדרך להגיע למטרה.אבל לאחר שהצלחנו להנציח את המושלם,הנסיונות נדחפים אחורה...
:) לגמרי צחקתי עם ה :mad:
ברור וכבר כתבתי "צודקים"

השאר זה לא נסיונות, זה עוד פנים וגוונים ל... "הרמוניית" הורדים המדהימה שיצר ...

(אם "צודקים" אז למה אני ממשיך לתרץ ?!)

• הוסף לסימניות
יפה, אבל חסרה חדות.
אם מאקרו מעניין אותך, כדאי שתתחיל לחסוך לעדשה מתאימה.

• הוסף לסימניות
תקנה ריינוקס 250 (דיופטר), זה התחליף הכי זול לעדשת מאקרו אמיתית ומנסיון רב איתה היא מומלצת בחום!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;808183:
תקנה ריינוקס 250 (דיופטר), זה התחליף הכי זול לעדשת מאקרו אמיתית ומנסיון רב איתה היא מומלצת בחום!
כבעל ניסיון במוצר הזה תוכל לומר לי האם זה נכון שיש לה את החסרונות האלו ?
יוצר האפלת פינות על רוב העדשות כשמורכב על מצלמת FF
יש צורך בסגירת צמצם דרסטית עקב עומק שדה זעיר
מוריד משמעותית את מרחק המיקוד המינימלי ומבטל אפשרות למיקוד באינסוף

תודה רבה !

• הוסף לסימניות
פרחים וורדים במיוחד תמיד יפים בעיני, מכל זוית וצבע,
אהבתי את שלושתם :)

• הוסף לסימניות
מקסים!
הייתי אומרת שלכל תמונה יש את השירה שלה,והראשונה עלתה על כולנה.
לפני חודש הייתי שם בדיוק ,חיפשתי נואשות אחר משהו דומה אך הכל היה בנשירה או יבש. כמעט שהקפתי את כל הגן.איך הצלחת למצוא שם משהו יפה וזוהר כ"כ?
גן מדהים וב6.00 בבקר..אין מה לדבר.:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;808540:
כבעל ניסיון במוצר הזה תוכל לומר לי האם זה נכון שיש לה את החסרונות האלו ?
יוצר האפלת פינות על רוב העדשות כשמורכב על מצלמת FF
יש צורך בסגירת צמצם דרסטית עקב עומק שדה זעיר
מוריד משמעותית את מרחק המיקוד המינימלי ומבטל אפשרות למיקוד באינסוף

תודה רבה !

לא ניסית על FF כך שאני לא יודע. מה שכן, יש האפלת פינות על עדשות בעלות קוטר גדול.

בכל צילום מאקרו עם עדשה יעודית צריך לסגור צמצם לצורך קבלת עומק שדה, זו אחת ההתמודויות הגדולות בצילומי מאקרו.

בהחלט מוריד משמעותית את מרחק המיקוד המינימאלי, בעיקרון בשימוש בריינוקס הצילום מתבצע ממרחק של סנטימטרים בודדים (תלוי על איזו עדשה אתה מלביש אותו).

נוסף ע"כ קשה מאד להשתמש עם אוטו-פוקוס כשמשתמשים בריינוקס (תלוי באיזו עדשה אתה משתמש), אבל בכל מקרה בצילומי מאקרו משתמשים בד"כ בפוקוס ידני.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה