"ונאמר לפניו" של מיאמי - מי המלחין ומתי?

• הוסף לסימניות
ב"פסח עם מיאמי" יש שיר "ונאמר לפניו".

חשוב לי מאוד לדעת מי המלחין שלו ובאיזו שנה הולחן.

תודה מראש לעוזרים!

• הוסף לסימניות
כיון שאף אחד לא ענה, אעשה מה שאבא שלי היה עושה במקרים כאלו -

אני מעלה את השיר, אולי מישהו יזהה.

גם אם מישהו זוכר ששרו את השיר לפני שנות המ"מים - יעזור לי לדעת זאת.

תודה רבה מראש לעוזרים!

קבצים מצורפים

• ונאמר לפניו - .mp3
    2.9 MB · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
אני חושבת שכל השירים של מיאמי הלחין ירחמיאל ביגון, נראה לי כך.....

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שזה של מיאמי. לא מוכר לי בכלל, ואני די וותיקה בתחום:))

• הוסף לסימניות
הדיסק שיצא לפסח נקרא 'שירו לו' ויש בו את השירים- דיינו, והיא שעמדה, עבדים היינו, שירו לו, מסביב לעולם,נקדש.

• הוסף לסימניות
זה שיר ישן (אני מכירה אותו מילדותי ואני די ותיקה)
באתר זמרשת כתוב - לחן עממי.

חני

• הוסף לסימניות
לכן אמרתי, אולי הבוגרים של מיאמי שרו אותו, אבל הוא כלל לא שלהם.

• הוסף לסימניות
חוץ מ"שירו לו" של מיאמי יצא גם דיסק "פסח עם מיאמי" והשיר הזה בבירור אחד מהמושרים בו.

השאלה היא אם הם הלחינו אותו. האם כשכתוב ב"זמרשת" שזה לחן עממי אפשר להסיק שזה שיר ישן יותר, ולא הלחנה של ביגון?

תודה לכולכם!

• הוסף לסימניות
בכל מקרה לא קרה שירחמיאל לקח לחנים ממלחינים אחרים. מעבדים-כן.(כגון מונה;לאופר..)
השיר הזה כלל לא מוכר כשל שיר מיאמי.(הוא גם לא נשמע כמו השירים שבסגנון שלהם )
אתה יכול לבדוק גם ב mbcwici הוויקיפדיה של מיאמי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנייי;2064936:
בכל מקרה לא קרה שירחמיאל לקח לחנים ממלחינים אחרים. מעבדים-כן.(כגון מונה;לאופר..)
השיר הזה כלל לא מוכר כשל שיר מיאמי.(הוא גם לא נשמע כמו השירים שבסגנון שלהם )
אתה יכול לבדוק גם ב mbcwici הוויקיפדיה של מיאמי

למה? את סביבון סוב סוב הוא הלחין? הוא שר את זה בדיסק האירו את הלילות
בדיסק שמתאים לחג מסוים מתאים ומקובל לקחת לחנים מכל מיני...

חני

• הוסף לסימניות
אני מדברת על שירים שהם של מיאמי (אפשר לזהות את הסגנון ). לא לחנים עממיים,בהם ירחמיאל אף פעם לא לקח לחנים מזמרים אחרים. ובמקרה סביבון סוב סוב נמצא במחרוזת שירי חנוכה שכולנו מכירים, כך שאין סיבה לבדוק אם זה של ירחמיאל כי זה לא.

• הוסף לסימניות
זה בברור לא מיאמי!
אפילו בלי מבטא שלהם.
מה כן? לא יודעת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה