התייעצות ונגיד שאני לא משלם את הקנס (השערורייתי, כמובן) של אגד, מה יעשו לי??

• הוסף לסימניות
מה שלי ידוע-
משרד התחבורה מאשר להם להוציא אוטובוסים עפ"י בדיקה של מספר הנוסעים=מס' התיקופים של הנוסעים.
אם נוסעים לא מתקפים את הרב קו משרד התחבורה לא מאשר נסיעות נוספות, התוצאה: הפסד כספי לאגד (שמרוויח לפי מס' הנסיעות) וכמובן הפסד לנוסעים שנאלצים לנסוע בצפיפות.
באגד בי-ם אין חשש כזה.
זה תמיד צפוף מאד ואין כל חשש עליה בכמות הנסיעות, היות ואגד תמיד אוהבים אוטובוסים צפופים.

• הוסף לסימניות
אז סתם שאלה,
אם אני מתלבטת אם אני חייבת להם נסיעה -
(לא הצלחתי להגיע למכשיר, ואני לא זוכרת אם החזרתי כבר או לא)
אני צריכה להחזיר להם שוב כדי לצאת מהספק, או שבגלל שזו לא חברה פרטית, אז לא חייב?
אין לי מושג באמת מה קורה, אבל אם זה נכון, אז בהחלט לא תצטרכי לשלם!!
מה שלי ידוע-
משרד התחבורה מאשר להם להוציא אוטובוסים עפ"י בדיקה של מספר הנוסעים=מס' התיקופים של הנוסעים.
אם נוסעים לא מתקפים את הרב קו משרד התחבורה לא מאשר נסיעות נוספות, התוצאה: הפסד כספי לאגד (שמרוויח לפי מס' הנסיעות) וכמובן הפסד לנוסעים שנאלצים לנסוע בצפיפות.
לפי זה אני יכולה לנסוע חופשי עם רב קו של הילד שלי (נוער) כיון שנרשם להם עוד מקום?!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם אני כמו רבים וטובים נפלתי לידיהם של פקחי אגד הידועים, ונקנסתי במאה שקלים רק בגלל שהעזתי להתיישב במקומי לאחר שמכשיר התיקוף הקרוב לדלת לא פעל והאוטובוס היה עמוס בנוסעים מה שלא איפשר לי לגשת לתקף, מפה לשם הוגש ערעור למ. התחבורה שאיך לא, נדחה על הסף.
כרגע אינני מעוניין לשלם לאגד שקל נוסף חוץ מדמי הנסיעה, האם ישנו סיכון להגדלת הקנס???
חשוב לציין שבהגדרה הקנס נקרא 'תעריף מוגדל' מה שאולי אומר שאין זה דו"ח שיכול להצמיח ריבית אלא תעריף נסיעה מנופח.
תשלחו תלונה לאגד

תקף עד שלושים יום לאחר הארוע

• הוסף לסימניות
שמעתי שמאז שיש את הרב קו, הנוסע משלם למדינה והמדינה לאגד...
ומהמדינה מותר "להוציא" נדמה לי???
לא יודע לגבי המדינה. מה שכן, משרד התחבורה משלם לחברות התח"צ על כל נסיעה של נוסע, כך שאם לא מתקפים גם החברה לא מקבלת והחברה היא פרטית = שאלה של גזל.

• הוסף לסימניות
לא יודע לגבי המדינה. מה שכן, משרד התחבורה משלם לחברות התח"צ על כל נסיעה של נוסע, כך שאם לא מתקפים גם החברה לא מקבלת והחברה היא פרטית = שאלה של גזל.
לכן כתבתי בתגובה הקודמת שאפשר עם רב קו נוער, ומישהו ציטט שזה גזל כי המדינה...
וכתבתי שוב וציטטו שוב וכו'
לסיכום: מאחר ויש שיטות שאומרים דינא דמלכותא בא"י לפי"ז אפשר לשלם ברב קו נוער מכיון שהתח"צ מקבלת כסף מהמדינה לפי נוסעים ולא לפי מחיר ותשלום מהנוסע, כיון שהנוסע משלם למדינה! (ולא לתח"צ)

• הוסף לסימניות
לכן כתבתי בתגובה הקודמת שאפשר עם רב קו נוער, ומישהו ציטט שזה גזל כי המדינה...
וכתבתי שוב וציטטו שוב וכו'
לסיכום: מאחר ויש שיטות שאומרים דינא דמלכותא בא"י לפי"ז אפשר לשלם ברב קו נוער מכיון שהתח"צ מקבלת כסף מהמדינה לפי נוסעים ולא לפי מחיר ותשלום מהנוסע, כיון שהנוסע משלם למדינה! (ולא לתח"צ)
צריך לברר אם המדינה משלמת לחברות לפי 'ראש' ולא משנה הגודל או שעל נוער החברה מקבלת פחות.

• הוסף לסימניות
צריך לברר אם המדינה משלמת לחברות לפי 'ראש' ולא משנה הגודל או שעל נוער החברה מקבלת פחות.
לפי מה שידוע לי זה לפי אוטובוסים,
אבל כל אחד ישאל את רבותיו
וכמובן שאני ומשפחתי באופן אישי משלמים בכל נסיעה גם בפנימית ואפי שלמבקרים לא אכפת...
מה שבטוח שמלגנוב את המדינה לא נהייה עשירים!
ואיך אמר אותו חכם: מכסף לא כשר לא מרוויחים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה