ונהנים ממנו עצה ותוושיה...

• הוסף לסימניות
לציירים נכבדים!!

אני מציירת ביד (בלי ללמוד... כשרון משפחתי..) קצת במחשב כי אני משתמשת בזה בעיקר לכל מיני תוכניות ופעילויות ואין לי זמן להתנסות במחשב...

פעם ניסתי לסרוק למחשב ולצבוע במחשב אבל לא אהבתי כ"כ את התוצאה

יש למישהו טיפים אולי לצביעה בפוטושופ שהוא יכול לרשום פה??
אתם צובעים במברשות שאתם מורידים מהאינטרנט? מברשות מיוחדות?
במיוחד השערות לא יצאו לי טוב...

ועוד משהו איך נפטרים מהקו השחור של העיפרון, ע"מ שציור יצא תמונה...

אשמח אם תענו לי...

תודה!

• הוסף לסימניות
מברשות את יכולה את להוריד מהאינטרנט מספיק שתכתבי בגוגל "brushes for photoshop" ויהיו לך מליון תוצאות.
את הקו של העפרון זה ממש פשוט, כשאת מתחילה לצבוע, אל תצבעי על השכבה של הציור, אלא פתחי שכבה מעל, וכשתסיימי את הצביעה , את יכולה לחזור לשכבה של הציור ולמחוק כמה שתרצי מהעפרון. (כל זה בהנחה שיש לך מושג כלשהו בפוטושופ)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;789761:
(כל זה בהנחה שיש לך מושג כלשהו בפוטושופ)

תודה רבה על התגובה...

ברור אני מעצבת גרפית ופוטושופ זה ה-תוכנה שלי...
צבעתי כל חלק בשכבה שונה.... ובקשר לקו אני לא מצליחה להיפטר ממנו ולא טכנית אלא זה מה שמגדיר כזה את הציור כנראה סתם הרגשה שלי...
טוב אנסה ואעלה לפה לחוו"ד כשאוכל...

• הוסף לסימניות
תעברי לאילוסטרטור, ומהר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה