ונציה המדהימה.....

• הוסף לסימניות
חלווום של תמונות....
אפי' הבן שלי צעק: "וווו'אווו...

• הוסף לסימניות
אחרון אחרון חביב, ממש גרים שם על המים וזה לא רק תיירים ובתי מלונות אלו דירות פרטיות של תושבים.

קבצים מצורפים

• IMG_0356 (800x533).jpg
    KB 200.8 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י היכל הקודש;1734231:
ממש גרים שם על המים וזה לא רק תיירים ובתי מלונות אלו דירות פרטיות של תושבים.
זה ממש לא נוח. שיהיה לך ברור.

אגב, תמונות יפות.
נראה שנהנית :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1734249:
זה ממש לא נוח. שיהיה לך ברור.

אגב, תמונות יפות.
נראה שנהנית :)

ברור לי שזה לא נוח, אבל בשביל התושבים שם זה רגיל הם נולדו שם.

היה חוויה מדהימה שא''א לשכוח לעולם ואני ממש לא מגזים, אני רק יכול לומר דבר אחד שווה לחסוך כל חודש ובקיץ לנסוע לטיול משגע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י היכל הקודש;1734258:
ברור לי שזה לא נוח, אבל בשביל התושבים שם זה רגיל הם נולדו שם.

היה חוויה מדהימה שא''א לשכוח לעולם ואני ממש לא מגזים, אני רק יכול לומר דבר אחד שווה לחסוך כל חודש ובקיץ לנסוע לטיול משגע.

ואח"כ לוודא שכל פרוג יודע :):D

• הוסף לסימניות
תמונות יפות מאד!
אוהבת מאד מאד את התמונה השניה.
ממש עושה חשק ליסוע גם קצת לחו"ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1734318:
תמונות יפות מאד!
אוהבת מאד מאד את התמונה השניה.
ממש עושה חשק ליסוע גם קצת לחו"ל.

ברור שעושה חשק, לונציה תמיד יעשה חשק לנסוע, גם למי שלא היה אף פעם בחו''ל, כזכור לי המדריך שלנו אמר שיש בונציה יותר מ30 אלף תיירים ביום זאת אומרת מליונים במשך השנה, בקיצור מקום מדהים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה