טיול בחו"ל ונציה / צפון איטליה, מייד אחרי פסח

• הוסף לסימניות
יש שם אפשרות למניינים ואוכל כשר?
יש למה לטוס לשם בתאריכים אלה?
תודה!

• הוסף לסימניות
בוונציה או בצפון איטליה?
ונציה הרבה יותר יקרה משאר האזורים ויש שם גם קהילה יהודית פעילה וכמה מסעדות כשרות.
בשאר המקומות כל מקום לגופו.

• הוסף לסימניות
וונציה מהמת .
מומלץ להיות שם גג שלוש ימים פלוס האיים מוראנו ובוראנו , אחרי זה ממצים שם.
יש שם מסעדה פיצה ומאפריה כשרות, עם מניין של בית חבד" שם.
היינו במלון דירות ממש זול יחסית לחודשים של אוגוסט.
מלון יפה מטופח ונקי מאד.
אם אתם רוצים אפשר ליצור איתי קשר בקשר למלון.

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
יש מלון מהמם!! my koshr hotel
יהודי לגמרי
כשר כמובן
בקאנזיי- צפון איטליה בדולמיטים
ממליצה מאדדדדד!!
נכון, הייתי שם. אבל נראה לפי בוקינג שהוא לא פעיל בתאריכים האלה.
בכל מקרה אין שם מקומות פנויים.
דווקא הייתי רוצה ללכת לשם.
יש לך עוד מידע איך אפשר לדעת אם הם עובדים או לא?

• הוסף לסימניות
נכון, הייתי שם. אבל נראה לפי בוקינג שהוא לא פעיל בתאריכים האלה.
בכל מקרה אין שם מקומות פנויים.
דווקא הייתי רוצה ללכת לשם.
יש לך עוד מידע איך אפשר לדעת אם הם עובדים או לא?
המלון פתוח כל השנה חוץ מיו"כ עד לאחר חנוכה

• הוסף לסימניות
בצפון איטליה יש מניינים ואוכל כשר בונציה, מילאנו וקאנזיי. אבל מייד אחרי פסח חלק מהרכבלים באזור הדולומיטים עדיין לא פעיל. אם כבר הכי מומלץ בעונה הזו זה ונציה או רומא

• הוסף לסימניות
ונציה נחשבת למקום בטוח?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה