בקשה ונשמרתם מאד - אל תעמדו בחלונות!!

• הוסף לסימניות
גם אם אתם גרים בבני ברק, בצד צפון,
זו סכנת נפשות לעמוד בחלון פתוח לרווחה ולצפות ביירוטים!

מכמה סיבות: הרסיסים יכולים ליפול ולפגוע, גם בבתים שחלונותיהם פונים לצפון, וגם בבני ברק. מדובר ברסיסים מסוכנים מאד שיכולים להרוג.
ועוד - מצד חינוך הילדים, מה יקרה אם הילד יהיה במקום שהוא לא בני ברק, ומתוך הרגל ילך לחלון?

היו כמה מקרי מוות בשבוע האחרון שיכלו להמנע עם שמירה מינימלית על כללי הזהירות.

• הוסף לסימניות
גם אם אתם גרים בבני ברק, בצד צפון,
זו סכנת נפשות לעמוד בחלון פתוח לרווחה ולצפות ביירוטים!

מכמה סיבות: הרסיסים יכולים ליפול ולפגוע, גם בבתים שחלונותיהם פונים לצפון, וגם בבני ברק. מדובר ברסיסים מסוכנים מאד שיכולים להרוג.
ועוד - מצד חינוך הילדים, מה יקרה אם הילד יהיה במקום שהוא לא בני ברק, ומתוך הרגל ילך לחלון?

היו כמה מקרי מוות בשבוע האחרון שיכלו להמנע עם שמירה מינימלית על כללי הזהירות.
כמה נואלים הם האנשים שעומדים בחלון, לצפות או להסריט את היירוטים.
אין לך שגעון גדול מזה. מלבד דין 'ונשמרתם' הפשוט, שמחייב כל אחד להגיע במהירות האפשרית לחדר מוגן.

• הוסף לסימניות
ציטוט: 15.5.2021 20:30
׳ערוץ 12׳: על פי נתוני פיקוד העורף המעודכנים להערב, מאז תחילת המבצע נורו לעבר ישראל 2,430 רקטות, מתוכם יורטו 632. מספר ההרוגים עומד על 10 בני אדם. מספר הפצועים עומד על 1,489, מתוכם 36 נפצעו באורח קשה, 86 בינוני, 1,086 קל ו-281 נפגעי חרדה.

לפי מה שכתוב פה בקושי רבע מהטילים אכן מצליחים לירט
איך אפשר לקחת סיכון????!!!!!!
ובמקביל רק להודות על כל אלפי הרקטות שלא גרמו לנפגעים!!!

• הוסף לסימניות
ציטוט: 15.5.2021 20:30
׳ערוץ 12׳: על פי נתוני פיקוד העורף המעודכנים להערב, מאז תחילת המבצע נורו לעבר ישראל 2,430 רקטות, מתוכם יורטו 632. מספר ההרוגים עומד על 10 בני אדם. מספר הפצועים עומד על 1,489, מתוכם 36 נפצעו באורח קשה, 86 בינוני, 1,086 קל ו-281 נפגעי חרדה.

לפי מה שכתוב פה בקושי רבע מהטילים אכן מצליחים לירט
איך אפשר לקחת סיכון????!!!!!!
ובמקביל רק להודות על כל אלפי הרקטות שלא גרמו לנפגעים!!!
יש רקטות שמראש לא מיורטות כיון שהן מכוונות ליפול בשטחים פתוחים.
היו גם כמה רקטות שנפלו בשטח הרצועה.
אבל כן, גם מתוך הרקטות שאמורות להיות מיורטות לא כולן מיורטות בפועל, והסיכון הוא גדול.
ספציפית דבריי כוונו לכך שיש ברכה מהחזו''א שבבני ברק לא יפלו טילים, אבל הברכה הזו היא על טילים ולא על רסיסים.

• הוסף לסימניות
סקר! כמה זמן אתם נשארים בממ"ד?
אני צריכה לעמוד על המשמר של דלת הממ"ד כדי שבעלי והילדים לא יפתחו לפני 10 דקות.
השאלה אם 10 דקות זה לא מוגזם? לא מספיק 4-5 דקות?
מצטרפת גם לשאלה

• הוסף לסימניות
סקר! כמה זמן אתם נשארים בממ"ד?
אני צריכה לעמוד על המשמר של דלת הממ"ד כדי שבעלי והילדים לא יפתחו לפני 10 דקות.
השאלה אם 10 דקות זה לא מוגזם? לא מספיק 4-5 דקות?
לא צריך סקר.
תסתכלי באתר פיקוד העורף, אמור להיות שם הוראות מדויקות.

• הוסף לסימניות
ישנה התראה לירושלים שעה 3.00.
מקווה שזה לא יתממש.

• הוסף לסימניות
א צריך סקר.
תסתכלי באתר פיקוד העורף, אמור להיות שם הוראות מדויקות.
כפי הידוע 10 דקות ואתמול זה ממש היה כעין וכאפס באמת לאחר 5 דק' שקט היו כמה בומים.

• הוסף לסימניות
כפי הידוע 10 דקות ואתמול זה ממש היה כעין וכאפס באמת לאחר 5 דק' שקט היו כמה בומים.
לא אמור להיות. מסתבר שהם הגיעו מיירוטים של עיר אחרת או שבמקום מרוחק יותר נשמעה שוב אזעקה.
לא זכור לי מאז עופרת יצוקה מקרה של חמש דקות שקט ואז פיצוצים נוספים.

• הוסף לסימניות
יש לי כמה שכנים שסוגרים את חלון ביתם ותו לא אני יוצאת מדעתי מהאדישות גם של ההורים ואני ורדת למקלט עם כל הילדים
החלטנו שזה בעיה שלהם וכל אחד ידאג לעצמו.

• הוסף לסימניות
אבל הברכה הזו היא על טילים ולא על רסיסים
אני יודעת שאחטוף עגבניות,
אבל תרשו לי להניח שהברכה הזו היא על המתנהלים בצורה אחראית ולא על מחפשי האקשן שבחלון.

• הוסף לסימניות
אני יודעת שאחטוף עגבניות,
אבל תרשו לי להניח שהברכה הזו היא על המתנהלים בצורה אחראית ולא על מחפשי האקשן שבחלון.

והברכה הזו היתה על המלחמה שהיתה אז, לא לעולמי עולמים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה