אל תסמכו עלי!
אל תסמכו על אף אחד בפורום!
אל תסמכו על אף מקור מידע שנמצא בגוגל!!!
ואחרי שאמרתי את זה, הנה מה שאני יודע.
הרופא ששאלתי, אמר שאני יכול לצרוך אלכוהול אחרי התרופה, ממתי שההשפעה פגה, וכששאלתי מה זה אומר, הוא אמר "אתה תרגיש", כלומר, בשלב שבו התיאבון יחזור, או התופעות לוואי ייעלמו, ויהיה ברור שהכדור חדל מלעבוד.
אני אישית לפעמים שותה מעט בירה עם ויואנס, או פוקלין. יודע שזה לא מומלץ, אבל אתם יכולים גם לכתוב את זה בתגובות. זו תהיה דרך מצויינת להציף את האשכול בספאם.
עם ריטלין, או רפיאנדט. (אני יודע שלא כתבתי את זה נכון) אני לא שותה בחיים, אני די מאמין שניסיתי פעם, וזה עשה לי כזה כאב ראש, שלא חזרתי על זה. לא זוכר ברור. אבל בכל פעם שאני משלב אותם בראש זה יוצא מה זה גרוע.
לגבי שתייה של משהו יותר רציני מהבירה 5% שאני שותה פעם בשבוע בערך, אין לי מושג. אני לא שותה יותר משה, או כוס יין בחגים, וכאלה דברים. בפורים אני אולי ישתה גם כוס יין וגם כוס בירה. אז תשאלו רופא. כשאני שאלתי אז, זה היה בקשר ליין, כוס אחת, וזו הייתה התשובה. ייתכן שלאלכוהול!!! צריך לחכות יותר זמן.
לעניין נטילת תרופה אחרי השתייה, אז ממה שאני שאלתי אותו, הוא אמר לי לחכות עד שהאלכוהול ייצא ממערכת הדם.
ממה שאני יודע, (לא מאף מקור אמין כמובן, אם יש לכם דוד שוטר תנועה תבדקו איתו) כוס אחת של בירה, זה כשעתיים שלוש, יין ארבע כזה, ואז תכפילו בכמות כוסות ובכמות אלכוהול.
אז אם אתם רוצים גם לשתות וגם לקחת כדור, אתם יכולים לקחת כדור קצר טווח, לחכות איזה שעה יותר מהמקסימום שעות השפעה שלו, ואז לשתות בקטנה, תוך שימת לב לאיך אתם מרגישים, וגם אז לא יותר מכוס שתיים, של יין רגיל, או משהו בטווח הזה.
או לחילופין אם הכדור שלכם הוא באורך של הפורים, אתם יכולים לקום בנץ, ואחרי התפילה לשתות כוס יין, לישון קצת, ולקיים את שיטת ה... (רמ''א נראה לי), לאכול, או כל מה שזה, לחכות עד שיעברו שלוש ארבע שעות, ואז לקחת את הכדור שלכם, אחרי ששאלתם רופא, ונוירולוג, ופסיכיאטר.
אתם גם יכולים, פשוט לוותר על הכדור ביום הזה. אבל גם אז, תשאלו רופא, ותתיעצו במומחה. הכבד שלכם כל יום עובד אקסטרה, הוא לא בטוח בנוי לעומס יתר. גם ביום שאתם לא נוטלים את הכדור, יתכן שישנם מגבלות.
וגם אם בכוס אחת של יין יכו להיות שתוכלו לבלוע כמה שעות אחר כך, ביום של שתייה רצופה יתכן שאתם צריכים לחכות שבוע, או חצי שנה.
כל המידע פה, לא נועד להחליף יעוץ מקצועי, או לספק מידע, או כל דבר אחר שיגרום לכם לעשות משהו ממה שכתבתי. והנוסח הזה הוא לא רק חוקי. אני לא למדתי את הנושא, ואפילו לא חקרתי אותו בגוגל. אבל אני כתבתי את הניסיון שלי, ואת מחשבותיי, כי הם יעזרו לכם להבין מה אתם רוצים לשאול את הרופא, ולכוון אותו לתשובה שתתאים לכם.