---ונשמרתם מאד לנפשותיכם---

• הוסף לסימניות
לאחר שזכינו לנס גלוי, בו בתנו בת שנה + ישבה על חלון מסורג ולפתע השתלשלה מבעד לסורג, כך שכמעט כל גופה היה בחוץ (קומה שלישית...) ובס"ד מופלאה נצלה מנפילה ברגע האחרון, חשנו צורך להזהיר את הציבור:​
הישיבה ע"ג סורגים, גם כשהם לפי תו תקן(!) והסורג נראה צר ובלתי עביר בעליל(!) עדיין פעוט במשקל נורמלי ותקין עלול ח"ו ליפול!​
(כמו במקרה שלנו שהתעקשנו על התקנת סורגים מחברה מוכרת ובעלת תו תקן).​
ידע הציבור וייזהר!

• הוסף לסימניות
ה' ישמור!
איזה נס!!
אם שמים תינוק על הסורגים צריך להקפיד לשים את הרגליים כל אחת בסורג אחר
ועדיף גם שישב על אדן החלון ולא ממש כל גופו על הסורגים
וכמובן כמובן לא להשאיר לבד!!

• הוסף לסימניות
לא להשאיר לבד !
רק עם שמירה של ההורים
וגם לשים כל רגל בסורג

הבן שלי בן שלוש וחצי נפל לי לתוך הבית ופתח את הראש (הסורגים לא אשמים :|)

• הוסף לסימניות
אכן. הערות נכונות.
לאחר הסיפור הנ"ל באו מהחברה והתקינו לנו פס ברזל לכל רוחב הסורג במקום הישיבה, שימנע אפשרות של נפילה, אבל עדיין צריך להיזהר תמיד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mirif;1301150:
אכן. הערות נכונות.
לאחר הסיפור הנ"ל באו מהחברה והתקינו לנו פס ברזל לכל רוחב הסורג במקום הישיבה, שימנע אפשרות של נפילה, אבל עדיין צריך להיזהר תמיד.

מה הסגנון של הסורגים ? סוג טרילדור ומקסידור?

• הוסף לסימניות
אתמול באשדוד נפלה ילדה בת 4 מחריץ בסורג מקומה חמישית !!!
היא בהכרה ב"ה בניסי ניסים נראה לי שנפצעה קל בלבד.
אין סומכין על הנס.

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה, ראש של ילד יכול לעבור בין סורגים? איך זה תקני??

• הוסף לסימניות
זה השאלה ששאלנו גם. אין עליה תשובות. זה התקן וזהו. מה שנקרא ראש בקיר!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה