- הוסף לסימניות
ערב טוב, אני כותבת לכם מגילה
, חשוב לי שתבינו את הפרטים ותוכלו לתת לי חוו"ד ולכוון אותי, זהו מיתוג לעסק בשם "יפיופים" העומד להיות מושק בס"ד לקראת פסח הבעל"ט, המוצר הוא חלוקים ובגדי בית מעוצבים לשבתות וימים טובים לילדים ותינוקות [6 חודשים עד 12 שנים] יש כמה אמירות יחודיות שחשוב שיזוהו בפרסומת ובמיתוג ואלו הם פחות או יותר:
-עיצוב וטאצ' עדכני מעוצב ומיוחד, קוראים לזה חלוק אבל אפשר לצאת לגינה או לצעוד לסבתא והילדים נראים מטופחים
-נעים לילד ונעים לאמא כלומר עמיד יציב וכביס
-אחרון חביב במיוחד
, מחירים סבירים ונוחים
עוד פרטים: סטים לבנים עד גיל חמש בערך ולבנות עד גיל 12,[עדיין בהתלבטות לגבי הגילאים] אפשרות לסטים זהים לבן ולבת, מבחר דוג' ואפשרות לעיצוב אישי
זהו, עד כאן המגילה והרי הקבצים, מודעה למקומונים תוית לבגדים וטיזר, לגבי הטיזר יש התלבטות אם הוא בגדר בזבוז מיותר של התקציב או שהוא עשוי להגביר מכירות מצפה לחו"ד
צפה בקובץ המצורף 182702
צפה בקובץ המצורף 182703
צפה בקובץ המצורף 182704
וסקר קצר לכל אמא לילדים בגיל הנ"ל, כל תשובה תסייע
1. מה לדעתך המחיר ההוגן לסט לילד/ה בגילאים חצי שנה, 3 ,6, 12
2.מה הגיל המרבי בו תלבישי לבנך בסעודה חלוק
תודות שקראתם עד כאן אשמח לתגובות על העיצוב מל אחד
הי, שכחתי לכתוב- התמונות הן כמובן רק לבינתיים ויוחלפו בס"ד בתמונות מתאימות
-עיצוב וטאצ' עדכני מעוצב ומיוחד, קוראים לזה חלוק אבל אפשר לצאת לגינה או לצעוד לסבתא והילדים נראים מטופחים
-נעים לילד ונעים לאמא כלומר עמיד יציב וכביס
-אחרון חביב במיוחד
עוד פרטים: סטים לבנים עד גיל חמש בערך ולבנות עד גיל 12,[עדיין בהתלבטות לגבי הגילאים] אפשרות לסטים זהים לבן ולבת, מבחר דוג' ואפשרות לעיצוב אישי
זהו, עד כאן המגילה והרי הקבצים, מודעה למקומונים תוית לבגדים וטיזר, לגבי הטיזר יש התלבטות אם הוא בגדר בזבוז מיותר של התקציב או שהוא עשוי להגביר מכירות מצפה לחו"ד
צפה בקובץ המצורף 182702
צפה בקובץ המצורף 182703
צפה בקובץ המצורף 182704
וסקר קצר לכל אמא לילדים בגיל הנ"ל, כל תשובה תסייע
1. מה לדעתך המחיר ההוגן לסט לילד/ה בגילאים חצי שנה, 3 ,6, 12
2.מה הגיל המרבי בו תלבישי לבנך בסעודה חלוק
תודות שקראתם עד כאן אשמח לתגובות על העיצוב מל אחד
הי, שכחתי לכתוב- התמונות הן כמובן רק לבינתיים ויוחלפו בס"ד בתמונות מתאימות
הנושאים החמים