דרוש מידע ועדה לקבלת גן שפה/ גננת שילוב

• הוסף לסימניות
מחר יש לי ועדה ואשמח למידה ממי שעברה כזאת ועדה מה כדאי וצריך לומר וכו.
זה ועדה ראשונה בלי הילד
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מחר יש לי ועדה ואשמח למידה ממי שעברה כזאת ועדה מה כדאי וצריך לומר וכו.
זה ועדה ראשונה בלי הילד
תודה רבה
שואלים איך אתם מתארים את הילד? איך הוא מסתדר בבית? בגן? מה הקשיים של הילד?
אם אתם בוחרים בגן שפה- חשוב להדגיש שמיציתם את האפשרות של גננת שיח וזה עדיין לא מספיק לילד.
חשוב להם גם לשמוע שמיציתם את כל אפשרויות הטיפול בקהילה.

• הוסף לסימניות
ומעל הכל להביא את כל הטפסים הקבילים.
סיכום מקלינאית וכו'...
בועדות גם שומעים הורים וצוות אך בעיקר מתייחסים לאבחונים ולמסמכים קבילים.

• הוסף לסימניות
יש לי ועדת שליוב מחר לביתי לגננת שיח לשנה הבאה
איך זה הולך באים עם הבת?
ומה בדיוק שואלים את האמא?

• הוסף לסימניות
את יכולה לתת להם דוגמא למשהו שקרה,
לדוגמא הילדה אמרה איזה מילה כמה וכמה פעמים, ולא הצלחת להבין אותה...
את התסכול שלה ושלך

• הוסף לסימניות
מנסיון, ממליצה להביא הוכחות,
אני למשל רציתי להוכיח שאין לו מה לעשות בגן רגיל ושעות שיח לא יועילו,
בין השאר הבאתי דף יצירה שלו שיבינו באיזה פער הוא מבני גילו,
הוצאתי אותו באמצע הוועדה ואמרתי: תבינו באיזה רמה הילד, חוזר לי עם קישוקים של ילד בן שנתיים,
זה עזר בס"ד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה