ועדת האיכלוס בביתר עילית.. זה מפוצץ..

• הוסף לסימניות
אני באמצע חיפושים אחר דירה.. כחלק מפרויקט החיפושים אני עוקבת אחר המידעונים בעיר...
וזה הולך ככה: ישנו תאור קצר של הדירה יחידה וכו.. ואז מספר טלפון זהה אצל כולם.. זה טלפון של ועדת האיכלוס.. ואז אני מתקשרת אליהם . הם מקבלים פרטים ממני. רואים שאכן אני מאושרת ואז מעבירים לי את מספר הטלפון.. הכל טוב ויפה.. עד שהעסק נתקע. הם פשוט לא מרימים טלפונים.. אני במרדף אחריהם כבר כמה ימים... וזה ממש חוצפה.. רוצים להנהיג כזה דבר.. אני בעד.. רק תעמדו מאחורי המילה שלכםם.
מישהו יודע איך עוד אפשר לתפוס אותם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נמנמת;1183640:
אני באמצע חיפושים אחר דירה.. כחלק מפרויקט החיפושים אני עוקבת אחר המידעונים בעיר...
וזה הולך ככה: ישנו תאור קצר של הדירה יחידה וכו.. ואז מספר טלפון זהה אצל כולם.. זה טלפון של ועדת האיכלוס.. ואז אני מתקשרת אליהם . הם מקבלים פרטים ממני. רואים שאכן אני מאושרת ואז מעבירים לי את מספר הטלפון.. הכל טוב ויפה.. עד שהעסק נתקע. הם פשוט לא מרימים טלפונים.. אני במרדף אחריהם כבר כמה ימים... וזה ממש חוצפה.. רוצים להנהיג כזה דבר.. אני בעד.. רק תעמדו מאחורי המילה שלכםם.
מישהו יודע איך עוד אפשר לתפוס אותם?

לא הבנתי איפה זה נתקע לך?
הם ענו לך
ראו שאת מאושרת
דיברת עם בעלי הבית
ו.. ??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חן שיין;1183663:
לא הבנתי איפה זה נתקע לך?
הם ענו לך
ראו שאת מאושרת
דיברת עם בעלי הבית
ו.. ??

זהו שועדת האיכלוס היה אמורים לענות.. ואז הסיפור הנחמד הזה יכל להישאר נחמד.. הבעיה שהם לא עונים!!!!

• הוסף לסימניות
איזה קטע!
אני כבר 3 ימים מנסה לתפוס אותם, מתקשרת בבוקר אחה"צ בערב כל שעות היום, גם לטלפון וגם לפלאפון, ואין מענה!

עכשיו לפני כמה דקות חזרו אלי מהפלפון, ואמרתי לו מה זה שלא עונים כבר כמה ימים, אז היה לו מליון תירוצים...... אין לי כח לפרט את הכל...

תנסי עכשיו להתקשר, מקווה שיענו לך!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה