- הוסף לסימניות
לי היה רשום שחסר תעודת זהותלא רשום איזה מסמכים חסרים
לי היה רשום שחסר תעודת זהותלא רשום איזה מסמכים חסרים
תוכלי לעשות צילום מסך כדי שאראה איפה זה רשום?לי היה רשום שחסר תעודת זהות
ונתן לך להעלות קובץ?לי היה רשום שחסר תעודת זהות
באיזה קטגוריית מסמך בחרת?כנסי ללינק שהם צירפו, תרשמי את כל הפרטים כולל מס' סימוכין, שם יהיה רשום לך.
הצלחת להוסיף ת.ז. ולשלוח?זה אומר שחסר ת.ז?
צפה בקובץ המצורף 1354114
הלואי.הצלחת להוסיף ת.ז. ולשלוח?
כי אני מוסיפה למעלה ת.ז. ואז הוא מחייב להוסיף מסמך נוסף
מכירה?
לא נפתח הלינק, יש תקלהכנסי ללינק שהם צירפו, תרשמי את כל הפרטים כולל מס' סימוכין, שם יהיה רשום לך.
אולי לך לא נפתח כי כבר שלחת?לא נפתח הלינק, יש תקלה
אבל כתוב לי שחסר מסמכים, אני פותחת את הלינק. ויש הודעה שהאתר לא עובדאולי לך לא נפתח כי כבר שלחת?
עדין לא שלחת את המסמכים החסרים?אבל כתוב לי שחסר מסמכים, אני פותחת את הלינק. ויש הודעה שהאתר לא עובד
סליחה על ההקפצההנה כאן, שלחתי פניה תוך 10 דקות כתבו לי שזה בטיפול..
העלתי לשם את כל המסמכים שהייתי צריכה לצרף לבקשה כולל טופס השגה.
נורא פשוט, ומניסיון עבר גם יעיל..
State Comptroller of Israel
www.mevaker.gov.il
לא.עדין לא שלחת את המסמכים החסרים?
פניה של תלונהסליחה על ההקפצה
פניה או תלונה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים