דרוש מידע ועדת קבלה משפחתונים - עיריית ירושלים

• הוסף לסימניות
איך מגישים את המסמכים?
בבקשה להגשת מסמכים אין שום קישור או הוראה כיצד מגישים.

דחוף עזרתכם.
מועד אחרון להגשה ביום שני (אמצע חוה"מ!!...)

• הוסף לסימניות
אף אחד כאן לא נדרש להגיש מסמכים לוועדת קבלה של עיריית ירושלים???
תאריך אחרון היום!

• הוסף לסימניות
מקווה שהסתדרת..
אם אני זוכרת נכון, נכנסים לאתר הממשלתי למקום בו קיבלת את תוצאות הרישום (הועבר לועדת קבלה) ושם מופיע קישור למילוי טופס למעונות הרלוונטיים שנרשמת אליהם..
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הרגע אני רואה שהתאריך היום

קבלתי את זה ולא הסתכלתי על התאריך
אין לי כח וזמן למלא היום
למה זה משמעותי? כלומר אם אני בטוחה שיש מקום בוודאות במשפחתון שאני רוצה להירשם? תמיד נשאר לה מקומות בתחילת שנה כי זה לגדולים ובאיזור לא נגיש

• הוסף לסימניות
אף אחד כאן לא נדרש להגיש מסמכים לוועדת קבלה של עיריית ירושלים???

גם אני תקועה עם זה

מקווה שהסתדרת..
אם אני זוכרת נכון, נכנסים לאתר הממשלתי למקום בו קיבלת את תוצאות הרישום (הועבר לועדת קבלה) ושם מופיע קישור למילוי טופס למעונות הרלוונטיים שנרשמת אליהם..
בהצלחה!

באתר הממשלתי אפשר להגיש רק למעונות ולא למשפחתונים

• הוסף לסימניות
לא הסתדרתי.
אם קיבלת דרישה למסמכים זה אומר לכאורה שנרשמו ילדים מעבר לקיבולת ומשהו יפלט.
בעירייה כולם בחופש, אבל התאריך האחרון זה היום. אין עם מי לדבר.
חכם, לא?

במשרד הכלכלה שלחו אותי חזרה לעירייה.
גולם בהתגלמותו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה