דרוש מידע ועדת קבלה תשפו

• הוסף לסימניות
שלום לכולם , אשמח לדעת אם מישהו נתקל שבהגשת בקשה להורה 2 לועדת קבלה לשנת תשפו, יש תקלה ולא נותן לבצע את הרישום.
הרישום יסתיים ב29.4 מה עושים???
בתמיכה טכנית אומרים שזה בטיפול כבר מלפני פסח, מה ניתן לעשות ?????????

• הוסף לסימניות
כשבאים להרשם להורה 2 המשך רישום ועדת קבלה אז הוא רושם "מצטערים לא ניתן לספק את השירות אנא פנו לתמיכה "
בתמיכה אומרים שזה בטיפול כבר מלפני פסח ומטפלים בזה ואם אני רוצה להתקשר לתמת ולבדוק מה החלופות הם כמובן לא עונים, אני לא יודעת מה לעשות.

• הוסף לסימניות
כשבאים להרשם להורה 2 המשך רישום ועדת קבלה אז הוא רושם "מצטערים לא ניתן לספק את השירות אנא פנו לתמיכה "
בתמיכה אומרים שזה בטיפול כבר מלפני פסח ומטפלים בזה ואם אני רוצה להתקשר לתמת ולבדוק מה החלופות הם כמובן לא עונים, אני לא יודעת מה לעשות.
תבדקי שעברה לפחות שעה מאז שהכנסת את הפרטים של הורה 1

• הוסף לסימניות
עוד שאלה
אם קיבלתי מייל שהבקשה נשלחה
זה אומר שזה התקבל?
כי התז של ההורה השני לא תוקף אבל לא נתקלתי בבעיה
הגיוני?

• הוסף לסימניות
מעניין שלא נתקלתם הבנתי שמודעים לזה בתמת וזה באג כללי

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי הודעה טלפונית שהורה 2 לא מילא פרטים, אבל לדעתי כן מילאנו...
איך אפשר לבדוק את זה?

• הוסף לסימניות
תנסו לשלוח את כל המסמכים למייל הזה lishayg שטרודל babcomcenters.com
אני לא יכולה למלאות את הטופס של וועדות קבלה דרך האתר כי בעלי לא ישראלי ואין לו ת"ז אז אחרי מעל שעתיים(!!!!) המתנה בטלפון לנציג שירות הביאו לי את המייל הזה אמרו לשלוח לשם הכל (זה מיועד למקרים שאי אפשר דרך האתר)...

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי הודעה טלפונית שהורה 2 לא מילא פרטים, אבל לדעתי כן מילאנו...
איך אפשר לבדוק את זה?
תיכנסו לאזור האישי שלו, היסטוריית פעילות ואם הוא מילא יהיה כתוב למעלה הטופס נשלח בהצלחה

• הוסף לסימניות
תנסו לשלוח את כל המסמכים למייל הזה lishayg שטרודל babcomcenters.com
אני לא יכולה למלאות את הטופס של וועדות קבלה דרך האתר כי בעלי לא ישראלי ואין לו ת"ז אז אחרי מעל שעתיים(!!!!) המתנה בטלפון לנציג שירות הביאו לי את המייל הזה אמרו לשלוח לשם הכל (זה מיועד למקרים שאי אפשר דרך האתר)...
איזה מסמכים?
באתר לא חייב לשלוח מסמכים

• הוסף לסימניות
תיכנסו לאזור האישי שלו, היסטוריית פעילות ואם הוא מילא יהיה כתוב למעלה הטופס נשלח בהצלחה
למה לא ביקשו ממני טפסים
מה זה יכול להיות?
איזה טפסים צריך לשלוח?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה