דרוש מידע ועדת קבלה תשפו

בהשלמת מסמכים
עשיתי כך: הגשתי בנפרד, אבל בשני ההורים מילאתי מ. ז. של ההורה הרושם.
מצד שני כשנדרש להעלות צילום ת.ז. או דרכון העליתי בהתאם למי שהמסמכים שלו. מקווה שאני מובן... זו פשוט מערכת ממש לא ידידותית.

עשיתי כך: הגשתי בנפרד, אבל בשני ההורים מילאתי מ. ז. של ההורה הרושם.
מצד שני כשנדרש להעלות צילום ת.ז. או דרכון העליתי בהתאם למי שהמסמכים שלו. מקווה שאני מובן... זו פשוט מערכת ממש לא ידידותית.
שיהיה לי ברור,
שם פרטי ומשפחה - כל פעם של הורה אחר ובהתאם העלית תעודת זהות
מ.ז. הורה רושם אותו דבר בשניהם.
וסליחה על החפירה, שאלה אחרונה
אם העליתי רק נספח 9 בלי נספח 2, להעלות את שניהם שוב או רק את מספר 2?

שיהיה לי ברור,
לאיפה העליתם
איפה צריך להשלים את המסמכים?

שיהיה לי ברור,
בדיוק כך.
תעלו רק מה שהתבקשתם. אבל לדאוג שמס' השעות השבועיות יהיה תואם את נספח 9 שכבר הגשתם.

הבנתי.
בדיוק כך.
תעלו רק מה שהתבקשתם. אבל לדאוג שמס' השעות השבועיות יהיה תואם את נספח 9 שכבר הגשתם.
אוקי
ואם אני רוצה לתקן את נספח 9 בגלל מספר השעות? לשלוח את שניהם שוב והם ימחקו את הקודם?
סליחה על ההתנפלות

לאיפה העליתם
איפה צריך להשלים את המסמכים?
כאן

לאחר שחפרתי בכל דרך אפשרית מייל\צאט\מבקר המדינה\פניות הציבור של המשרד
היום הואילו בטובם לחזור אלינו ולהסביר לנו את הבעיה למה אנו לא יכלנו להגיש הורה 2
בגלל שהורה 1 בטעות סימן שאנו לא מנהלים משק משותף
רק שעכשיו הם אמרו שהם ישלחו מייל עם טופס לתיקון והמייל לא הגיע.
אל תתיאשו תחפרו בכל דרך במיוחד מבקר המדינה זה נראה לי עזר הכי הרבה.

בכולל רשם ממתי עד מתי ולא רשם סה"כ
וזה יוצא 27.5. נמוך מדי
איני יודע. לא יודע מה הנוהל בנספח שגוי ואם שליחה מחדש עוזרת. תנסו לשאול את הבוט בצ'אט. אני דווקא הנפקתי ממנו תשובות לעניין...

חייבים למלאות מעבר כולל?
חייבים גובה מלגה?
והאם כל אשה חייבת להביא אישור חזרה מחל"ד? אין אפשרות לבחור בכזאת אפציה..

איך יודעים אם הבקשה שהגשתי תקינה?אמורים לקבל איזה תשובה?

איני יודע. לא יודע מה הנוהל בנספח שגוי ואם שליחה מחדש עוזרת. תנסו לשאול את הבוט בצ'אט. אני דווקא הנפקתי ממנו תשובות לעניין...
איך אפשר לשאול אותו?
כל דבר עובד לנציג אנושי ללא מענה

אני לא יודע למה כתבו פה שנספח 2 בוטל, ממני בקשו אותו להשלמות וגם התקטננו איתי על השעות בו שיהיו תואמות לנספח 9...
לאחר חפירה מאומצת - השגתי נספח 2 לתשפ''ו. מצרף.
איך התקטננו איתך על השעות, קיבלת הודעה ע"כ?

איך התקטננו איתך על השעות, קיבלת הודעה ע"כ?
קיבלתי כזו הודעה:
1745842202246.png

שאלה
אם עוד אין ת.ז זמנית היום להורה 2
יש עד סיוכוי אם נעשה מחר בבוקר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה