בטוח האריכו את זמן ההגשה לועדות קבלה ל6/5??
מאיפה המידע הזה?הודעה בתהליך הגשה למעון תשפ"ו
יש הרבה הורים אשר נדרשים לעבור תהליך ועדת קבלה למעון יום לשנה הבאה,
לאלו שתעודת הזהות שלו פג תוקף אין אפשרות להגיש באופן מקוון.
לצורך כך נפתחה כתובת מייל ייעודית לסידור העניין
שם ניתן להגיש כולל המסמכים הרלוונטיים עפ"י דרישות זרוע העבודה כפי שפורסם באתר הרישום לועדות קבלה למעון יום.
lishaygbabcomcenters1.onmicrosoft.com
מקהילת בית השם - קולדצקי בני ברקמאיפה המידע הזה?
בבקשה.מישהו יודע איפה אפשר למצוא נספח 12 של עצמאי מיועץ מס?
נתקלתי באותה הבעיה שאני לא יכול להירשם היות ותוקף הת"ז לי פגהודעה בתהליך הגשה למעון תשפ"ו
יש הרבה הורים אשר נדרשים לעבור תהליך ועדת קבלה למעון יום לשנה הבאה,
לאלו שתעודת הזהות שלו פג תוקף אין אפשרות להגיש באופן מקוון.
לצורך כך נפתחה כתובת מייל ייעודית לסידור העניין
שם ניתן להגיש כולל המסמכים הרלוונטיים עפ"י דרישות זרוע העבודה כפי שפורסם באתר הרישום לועדות קבלה למעון יום.
lishaygbabcomcenters1.onmicrosoft.com
נספח 2, ואישור העברת נתונים מביטוח לאומינתקלתי באותה הבעיה שאני לא יכול להירשם היות ותוקף הת"ז לי פג
מה צריך לשלוח להם במייל?
אני אברך אז צריך לשלוח רק את נספח 9 או עוד איזה טופס?
נסיתי להתקשר ולאחר שעה ורבע של המתנה השיחה התנתקה![]()
מה זה אישור העברת נתונים מביטוח לאומינספח 2, ואישור העברת נתונים מביטוח לאומי
בבקשהמה זה אישור העברת נתונים מביטוח לאומי
אפשר את הטופס?
לועדת קבלה נכנס מי שנרשם למעוןמישהי יודעת אם תינוק שנולד אחרי הרישום למעון אם יכול כרגע גם להיכנס לועדת קבלה???
נולד ממש אחרי הרישום
הוא אמנם בוטל, אבל מחלק מהנרשמים עדיין מבקשים אותו. קחו ומלאו. מה אכפת לכם?בעלי בכולל ואינו עצמאי.
מבקשים מאיתנו נספח 2.
הוא בוטל וגם אם אני רוצה למלא - אין לנו מה. הוא לא משתכר כעצמאי\שכיר.
מה עושים??
ממלאים פרטים על הלימוד והיקפו, ועל המלגהוגם אם אני רוצה למלא - אין לנו מה. הוא לא משתכר כעצמאי\שכיר.
מה עושים??
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //