צריך לסמן גם על הריבוע שלומדים בכולל, וגם על הריבוע שמקבלים מלגה?לכאורה כן.
בטבלה העליונה, את הראשון והאחרוןצריך לסמן גם על הריבוע שלומדים בכולל, וגם על הריבוע שמקבלים מלגה?
פשוט לא בא לי שעל טעות קטנה יפסלו את הטופס.
כן, לפי כריזות של הפקידהגיוני שביקשו ממני רק נספח 9 ולא את נספח 2?
כן.הגיוני שביקשו ממני רק נספח 9 ולא את נספח 2?
זו מערכת הזויה.מה עושים אם אני לא מצליחה בשום אופן להשלים מסמך בבקשה של הרישום לוועדות הקבלה???
זה עד היום אפשר להשלים והם לא עונים לי בשום אופן כבר כמה ימים (אני אחרי 10 שעות המתנה על הקו במצטבר ביומיים אחרונים, וכמובן אני במקביל גם על הצאט)
הבעיה אצלי היא שכשאני נכנסת לקישור של השלמת מסמכים זה כותב לי שאין בקשה רלוונטית, אבל כאמור, יש בקשה פעילה ולכן זה לא נותן לפתוח בקשה חדשה עם המסמכים.
מי יכול לעזור??
תודה רבה על הרצון לעזור.זו מערכת הזויה.
תנו לי לנסות לעזור:
איזה מסמך ביקשו?
מעולה.תודה רבה על הרצון לעזור.
נספח 9 ו- 2
איזה ת"ז הכנסת ?תודה רבה על הרצון לעזור.
נספח 9 ו- 2
מדויק.איזה ת"ז הכנסת ?
שלך או של בעלך ?
את צריכה להכניס את הת"ז שלך
אחרת הוא לא מזהה את הבקשה .
מספר סימוכין - של האם.האם היא הורה 1
את ההשלמת מסמכים ניסיתי לעשות מהורה 2 - האב כי הוא צריך להשלים.
אם אני מכנסה תעודת זהות של האם - איזה מספר סימוכין להכניס?
כן זה הזיהמדויק.
אבל צריך לכתוב את השם של האב למרות שלא מילאו את מספר הזהות שלו. מערכת מטורללת.
זה לא קריטי הדיוק. תכניסו כמה שמקבלים בלי דתות.אין מילים!!
הצלחתי להכנס למערכת.
רק עוד שאלה - אני ממלאת את נספח 2 - כמה צריך להכניס במלגת כולל? וכמה צריך להכניס למי שלא מקבל דתות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים