עזרה ועדת קבלה תשפו

• הוסף לסימניות
אני עצמאית. במסמכים שצריך לצרף לועדת קבלה כתוב אישור על הכנסות מרו"ח או יועצ"מ על שלוש חודשים לפחות וחייב לכלול אקטובר עד דצמבר 2024 כולל.
הבעיה שהיתי אז בחופשת לידה. מישהו יודע מה הפיתרון ? תודה

• הוסף לסימניות
אני עצמאית. במסמכים שצריך לצרף לועדת קבלה כתוב אישור על הכנסות מרו"ח או יועצ"מ על שלוש חודשים לפחות וחייב לכלול אקטובר עד דצמבר 2024 כולל.
הבעיה שהיתי אז בחופשת לידה. מישהו יודע מה הפיתרון ? תודה
אפשר לנסות לשלוח את המסמך של ביטוח לאומי על הדמי לידה שקבלתם באותן החודשים!
(לא מתוך ידיעה!)

• הוסף לסימניות
ב"ה הצלחתי להשיג מענה
צריך להגיש שלוש לפני הלידה שלוש אחרי הלידה. לא כולל החודשים של החופשת לידה

• הוסף לסימניות
ב"ה הצלחתי להשיג מענה
צריך להגיש שלוש לפני הלידה שלוש אחרי הלידה. לא כולל החודשים של החופשת לידה
איך הצלחת להשיג מענה תרשמי באיזה מספר
אני מיום חמישי וגם הבוקר כל הבוקר בהמתנה
כל שעתיים השיחה מתנקת אין מענה לא בטלפון ולא בצאט

• הוסף לסימניות
אין מענה,
המתנתי במספר הזה גם בחמישי וגם היום שעות
השיחה מתנתקת אחרי שעתיים בדיוק
ניסיתי כמה פעמים
יש מישהו שהצליח?
אני הצלחתי. וזה נכון שצריכים לחקות הרבה! צריכים ס"ד יש פעמים שמרימים תוך 5 דקות!

• הוסף לסימניות
היי,
מישהו יודע מה צריך לצרף עצמאי שפתח עסק לפני פחות מ3 חודשים?

• הוסף לסימניות
גם אני חיכיתי בקו הזה שעתיים והתנתק
זה חוקי הדבר הזה?
שאין שירות שיחה חוזרת?

• הוסף לסימניות
מישהו נתקל במקרה כשבאים לצרף את המסמכים [נספחים] לוועדת קבלה שכתוב שהוא עוד לא הגיש בקשה כשברור לו שהוא הגיש וגם יש לו מספר סימוכין?

• הוסף לסימניות
מישהו נתקל במקרה כשבאים לצרף את המסמכים [נספחים] לוועדת קבלה שכתוב שהוא עוד לא הגיש בקשה כשברור לו שהוא הגיש וגם יש לו מספר סימוכין?
2 ההורים הגישו, כל אחד בנפרד?
צירוף המסמכים של כל הורה תחת הת.ז. שלו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה