@דרך אמונה בחרתי
הצעתי למעלה הצעה שהיא מעולה ,
כן אני מכיר מישהו שנפל דרכה , והפסיד הרבה כסף !!!
קצת קשה לי להאמין .
לא נראה לי אמיתי
אבל בא נלך עם האמת עד הסוף .
@דרך אמונה בחרתי
בואו נעשה עסק
תשלחו לי הודעה בפרטי
אני אתן לכם את הפרטים של מי שנפל דרכה (או שלחילופין אני יעלה אותם בשיחת וועידה )
ואתם תתנו לי את מי שהרוויח דרכה (או כנ"ל)
מוכנים ?
אני מתחייב ללכת עם האמת עד הסוף
ואם התברר שאתם צודקים ,אני ידאג לפרסם את זה , כמובן בתוספת הגבלות בעקבות אלה שאני באופן אישי מכיר ויודע שנפלו דרכה . בסדר ?
מוכנים ?
לי אין אפשרות לשלוח הודעות בפרטי
אני רואה שלכם כן יש
אם אתם באמת בחרתם בדרך אמונה , בואו נבדוק , ונלך עם האמת והאמונה עד הסוף !!!!
ממתין לכם .
אם מישהו קנה דירה/ות דרכה ב 2020 גם אם מכרה לו ביותר מהשוק אז הוא מורווח אבל לא בגללה אלא למרות השיווק שלה כי מאז השוק עלה מאוד וכיסה גם על ההוצאות העודפות שהיו לו.
התגובה הזאת נשמעת כמו רק לא ביבי...
חלול לגמרי...
@רוצה בחיים צודק !
בעצם הוא טוען עובדתית שהיא שיווקה מוצר יקר שאינו טוב ומשתלם (וזו לכאורה לצערי ולצער כולם מציאות קיימת)
אלא שבסייעתא דשמיא בזכות קפיצת מחירי הנדל"ן שהיתה בשנים האחרונות ושאר הנתונים שקרו במהלך התקופה הזאת , נוצר מצב שגם מי שקנה את המוצר הפחות טוב הזה , בסופו של דבר הרוויח .
אז מדוע את קוראת לזה תגובה חלולה
לדעתי היא אמיתית לגמרי
והיא מאוד רלוונטית
כי הרי אף אחד לא רוצה לקנות דבר יקר על סמך זה שאולי , ושמא , בהמשך יהיה קפיצת מחירים , ואז הוא ירוויח .
ובכלל עדיף לו לקנות היום בזול , וככה הוא ירוויח בהמשך הרבה יותר
לא ?
חשוב להדגיש את זה
כי זה מה שאחד מ"היועצים" שעובד אצלה ושישבתי איתו טען לי, כשאמרתי לו שהעיסקה יקרה מהשוק , ושאני אצטרך לקחת הרבה הלוואות על מנת לעמוד בה ושיש כאן עוד הרבה עלויות נלוות
אז הוא טען את הטענה שלך , "תראה גם אם אתה משלם יותר יקר , ויחד עם כל ההוצאות הנוספות שלטענתך הם מיותרות , תכלס' אתה עכשיו מרוויח שאתה קונה נכס , ובסוף אתה תרוויח את כל העליית מחירים שהולכת להיות "
ואז שאלתי את היועץ - מכיוון - שהמחיר היה באמת יותר יקר משמעותית , וגם ההוצאות הנלוות ממש גדולות ויקרות ,אז אמרתי ליועץ שרק כדי שיווצר מצב שאני לא יפסיד , ועוד לפני שבכלל אני יחשוב על רווח , אז חייבים שתהיה עליית מחירים מאוד גדולה כדי לכסות הכל וכדי שיווצר מצב שאני לא יפסיד
ואז הגיע הקלף המנצח של היועץ שמולו ישבתי , "מה אתה מדבר , חני עם כל הניסיון הגדול שלה יודעת בבירור ששם באיזור הזה יהיה עליית מחירים , לא סתם היא מציעה וממליצה על הפרוייקט הזה אז מה יש לך לחשוש "
ומכיוון שאני יודע את הגמרא בבתא בתרא שהנבואה ניטלה מן החכמים וניטלה ל ...
אז פשוט מאוד קמתי ועזבתי
ולכן לעניות דעתי זה ממש לא טענה חלולה
בכל מקרה הרב
@רוצה בחיים העלה כמה טענות נכונות וצודקות שאני בעצמי ראיתי ושמעתי באוזני כשישבתי במשרדי החברה
ומעניין שהתייחסתם רק למשהו אחד
נ. ב. חשוב לציין , שכל מה שכתבתי כאן ובאשכולות אחרים זה רק את דעתי הפרטית , ומה שאני בעצמי מבין , ואת מה שאני ראיתי וחוויתי מנקודת מבטי האישית , אבל מכיוון שאמנם בסייעתא דשמיא נוצר לי ניסיון בהשקעות , אבל אין לי רישיון ייעוץ, ולכן אני לא מייעץ לאף אחד כלום . ולא בטוח בכלל שהבנתי את מה שראיתי (ואכמ"ל)
וכן דבר נוסף אין לי שום ידיעה רעה על הגברת חני שטיגליץ , נהפוכו חשוב לי לכתוב שלמיטב ידיעתי היא עושה חסדים גדולים, ואף אני זוכר שבדיוק לפני שנה כשבאתי לפגישה איתם זה היה לפני פסח , וראיתי הרבה פרסומים שלה על חלוקת קמחא דפסחא לאברכים ,ועל כך אני חייב לכתוב שהתרשמתי מאוד מהחסדים שהיא עושה עם ציבור האברכים ואני חושב שמגיע לה ברכת יישר כוח גדול .