דרוש מידע ועד הרבנים -קו טלפוני, הטרדות ספאם

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
עוד קו שמשגע את השכל ללא שום אפשרות התנתקות: "הסיעה החסידית - מיט א ברען" של ביתר, אני כבר קרוב לעשור לא גר בביתר, ומשום מה עדיין חופרים לי בשכל.
לו היה בידי הייתי נוסע לבחירות לביתר כדי להפיל את הסיעה הנ"ל.

• הוסף לסימניות
יש לי כל כך הרבה מספרים שמתקשרים אלי.
ואין לי מושג איך אני מסירה את עצמי
או למי אני אמורה להתקשר .

• הוסף לסימניות
בלת"ק חלקי
הפתרון לבעית הצינתוקים הוא פשוט מאוד
סים של קהילות
סו"ס יש שקט

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כל הכבוד על הרמת הכפפה.
לא יודעת אם אסור לתבוע, לי אישית גורם הרבה הרבה עוגמות נפש קטנות שמצטברות בסוף למשהו גדול במיוחד....
באמצע סאגת ההשכבה צלצול ארוך ארוך שחוזר שוב ושוב, אני רצה טרופת נשימה ו"היווםםםם..."
יום פגישות עבודה מעייף מספר שחוזר על עצמו ומנדנד ולי כבר רצים תרחישים במח....."היווום"
סוף סוף הקטן נרדם עם הכאבי שיניים, 2 דקות והטלפון התורן מעיר אותו- אין מחילה גזל שינה אמיתי!
לפני שבת שיא הלחץ, רצה לענות לצלצול המנדנד, אחחח נשרף האורז אווווףףףף
-וזה רק מדגם, וכמה פעמים ביום, ואני רוצה רק לבטל כל תרומה אפשרית שי לי אליהם ,וזה אחרי שהיה לי הרבה הרבה הערכה, פשוט להרוס לעצמם בידיים.
על זה אין דין תורה? גזל זמן כזה מותר? צער ועגמת נפש מותר לגרום לצורך צדקה?

• הוסף לסימניות
כל הכבוד על הרמת הכפפה.
לא יודעת אם אסור לתבוע, לי אישית גורם הרבה הרבה עוגמות נפש קטנות שמצטברות בסוף למשהו גדול במיוחד....
באמצע סאגת ההשכבה צלצול ארוך ארוך שחוזר שוב ושוב, אני רצה טרופת נשימה ו"היווםםםם..."
יום פגישות עבודה מעייף מספר שחוזר על עצמו ומנדנד ולי כבר רצים תרחישים במח....."היווום"
סוף סוף הקטן נרדם עם הכאבי שיניים, 2 דקות והטלפון התורן מעיר אותו- אין מחילה גזל שינה אמיתי!
-וזה רק מדגם, וכמה פעמים ביום, ואני רוצה רק לבטל כל תרומה אפשרית שי לי אליהם ,וזה אחרי שהיה לי הרבה הרבה הערכה, פשוט להרוס לעצמם בידיים.
זו התשובה לשאלת רבים מה ראו מומחי השנור לשטות זו של הצקה והטרדה לטלפונים,
והנה גברת זו בזעמה גילתה את הסוד,
שהחולשה של לרוץ לענות לטלפונים בזמני לחץ שהם לא יום ולא לילה, במקום להשתיק את הטלפון ולשלוט בו, נהיה מצב הפוך שהטלפון שולט על בעליו.

• הוסף לסימניות
זו התשובה לשאלת רבים מה ראו מומחי השנור לשטות זו של הצקה והטרדה לטלפונים,
והנה גברת זו בזעמה גילתה את הסוד,
שהחולשה של לרוץ לענות לטלפונים בזמני לחץ שהם לא יום ולא לילה, במקום להשתיק את הטלפון ולשלוט בו, נהיה מצב הפוך שהטלפון שולט על בעליו.
ולכן מה? זה שהיא עונה לא אומר שהיא תורמת, זה רק אומר שהיא מעלה את סף העצבים שלה עליהם, ומחזקת יותר ויותר את החלטתה שלא לתרום להם לעולם רק בגלל ההטרדות

• הוסף לסימניות
ולכן מה? זה שהיא עונה לא אומר שהיא תורמת, זה רק אומר שהיא מעלה את סף העצבים שלה עליהם, ומחזקת יותר ויותר את החלטתה שלא לתרום להם לעולם רק בגלל ההטרדות
למשל אם מישהו שומע רמקול ברחוב שמבקש לתרום שחוזר על עצמו עוד פעם ועוד פעם,
ובמקום להתקדם הלאה ברחוב ולהתרחק ממקום הרעש הוא מתעצבן ופותח אשכולות זעם שהוא יפסיק לתרום ושהוא יבטל את כל ההוראות קבע,
אנשים יסתכלו עליו כטיפש.
(ואני לא מצדיק את ההטרדה הטלפונית)

• הוסף לסימניות
ובמקום להתקדם הלאה ברחוב ולהתרחק ממקום הרעש הוא מתעצבן ופותח אשכולות זעם שהוא יפסיק לתרום ושהוא יבטל את כל ההוראות קבע,
אנשים יסתכלו עליו כטיפש.
אוקיי.
זה בכל זאת לא קשור לסיבה שהם מתקשרים.
ואם הרמקול היה עומד מתחת לבית שלי? לא יכולה להתרחק.
גם כאן - זה מצלצל בטלפון האישי שלי, והם לא מפסיקים להתקשר עד שאני עונה, אפ' 3 שיחות ברבע שעה. אז גם אם אני באמצע לקרוא ספר ולא להשכיב ורוצה להיות זמינה למשפחה וחברות בטלפון - זה לא אומר שאני רוצה 10 שיחות התרמה
ואני לדוגמא לא רצה לטלפון בהיסטריה כל פעם שהוא מלצל, אבל בהחלט משתדלת לענות לשיחות, וזה עדיין מטריד מאוד כש90% מהשיחות ממספרים כשרים ולא שמורים הן הודעות מוקלטות, החל מועד הרבנים וכלה בקופת הצדקה של בית וגן (שמעולם לא גרתי בה.)
ולא, זה שתתקשרו אלי בערב החג מחמישה מספרים שונים - לא יגרום לי לתרום, וכן יגרום לי להפסיק

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אנשים יסתכלו עליו כטיפש.
אתה באמת משווה את זה ???

• הוסף לסימניות
מה
אנשים יסתכלו עליו כטיפש.
מה הקשר?
הטלפון הוא פרטי שלי, ואנשים מטרידים אותי בתוך הבית ללא הפסקה.

והסיבה לפי דעתך שזה תלות בטלפון, היא ממש לא נכונה,
תחשוב לדוגמא, בחורה בשידוכים, עושה השתדלויות, שולחת פרטים וממש מחכה ששדכנים יתקשרו, אז כן בהחלט חשוב לה לענות לכל מספר לא מוכר, אולי תהיה בו בשורה בשבילה, והיא עושה את זה גם כשהבצל על האש, וגם בשעת לילה מאוחרת, כי זה שווה לה את ה'נזק', אז מה, זה נקרא חולשה?

וזאת רק דוגמא, יכול להיות ש @מילונית שלחה קורות חיים ומחכה להצעות עבודה, ושמישהי אחרת ממתינה לטלפון ממרפאה, אין פה שם חולשה ושום תלות בטלפון, ויש פה המוןןןןן הטרדה מצד מפעילי הקוים שלא ברור באיזה היתר הם פולשים ככה לרשות היחיד ומציקים בלי סוף.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כל מספר כזה שמתקשר אליי אני מכניס לרשימה שחורה
מוגבלת מאוד :(
כל הכבוד על הרמת הכפפה.
כוונתכם לקופה אחרת מאשר בכותרת האשכול..
ואם הבנתי נכון מעוד כמה כאן לפי תיאור הקריין גם הם התכוונו לאותה קופה..

• הוסף לסימניות
בלת"ק חלקי.

יש לי הוראת קבע בקופת העיר. והיה לי מהם הטרדות ברמה של 5- 6 טלפונים ביום!
צלצלתי ואמרתי שאני הרגע רוצה לבטל את הוראת הקבע בגלל ההטרדה הטלפונית,
הטלפנית אמרה שאין לה אפשרות להסיר אותי.
אמרתי לה: אוקיי, אז תבטלי את ההוראת קבע או שתביאי לי את המנהלת.
אחרי ויכוח - שניים היא אמרה שתטפל.
הבהרתי שאני לא רוצה מילים, בפעם הבאה שמתקשרים אני מבטלת את ההו"ק דרך האשראי.
מאז יש מהם שקט ב"ה.
אבל השקט הוא רק מהם. השאר ממשיכים להתקשר ללא הרף,
התחלתי להעביר לרשימה השחורה, עד שלאחרונה אפילו למכשיר שלי נמאס והוא כתב לי שמילאתי את מכסת המספרים שניתן להכניס לרשימה שחורה....... :eek::eek::eek::eek:

• הוסף לסימניות
בלת"ק חלקי.

יש לי הוראת קבע בקופת העיר. והיה לי מהם הטרדות ברמה של 5- 6 טלפונים ביום!
צלצלתי ואמרתי שאני הרגע רוצה לבטל את הוראת הקבע בגלל ההטרדה הטלפונית,
הטלפנית אמרה שאין לה אפשרות להסיר אותי.
אמרתי לה: אוקיי, אז תבטלי את ההוראת קבע או שתביאי לי את המנהלת.
אחרי ויכוח - שניים היא אמרה שתטפל.
הבהרתי שאני לא רוצה מילים, בפעם הבאה שמתקשרים אני מבטלת את ההו"ק דרך האשראי.
מאז יש מהם שקט ב"ה.
אבל השקט הוא רק מהם. השאר ממשיכים להתקשר ללא הרף,
התחלתי להעביר לרשימה השחורה, עד שלאחרונה אפילו למכשיר שלי נמאס והוא כתב לי שמילאתי את מכסת המספרים שניתן להכניס לרשימה שחורה....... :eek::eek::eek::eek:
לי הם אמרו שהסירו (כנל יש לי הוראת קבע, אבל לא איימתם עליהם בזה, אמרתי נתחיל בעדינות...) ואחרי חמש דקות שוב שיחה
מענין שאצלך זה עבד
ומה זה להגיד אין לי אפשרות, זה כבר ממש עובר את גבול החוצפה!
זה כמו שמישהו יזרוק לי כדורים מהחלון לתוך הבית ויגיד שאין לו שליטה, חוצפה ממש

• הוסף לסימניות
אגב, כדאי לדעת שברוב הקוים, אם לוחצים 9, תשמעו פתאום: "הוסרת בהצלחה מרשימת התפוצה...."

שוב, לא בכולם, כי הם כבר עלו על זה שאנשים יודעים, אבל בחלק מהקוים זה עזר לי.

לי הם אמרו שהסירו (כנל יש לי הוראת קבע, אבל לא איימתם עליהם בזה, אמרתי נתחיל בעדינות...) ואחרי חמש דקות שוב שיחה
מענין שאצלך זה עבד
ומה זה להגיד אין לי אפשרות, זה כבר ממש עובר את גבול החוצפה!
זה כמו שמישהו יזרוק לי כדורים מהחלון לתוך הבית ויגיד שאין לו שליטה, חוצפה ממש
אה....שכחתי לציין את השיחות העדינות שקדמו לשיחה הזאת.
היו 2-3 שיחות כאלה לפני כן. וגם אמרו שיסדרו ולא סידרו.
השיחה הזאת הגיעה כשבאמת הגיעו מים עד נפש...................

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה