פרטי יצירת קשר?אתה יכול לפנות למשרד התקשורת
הם מחויבים לחקור בתוך 30 יום ויכולים לספק לך פרטי החברה המבצעת לצורך תביעה
כך שמעתי מאחד שביצע תביעה בעבר באותו נושא, ואתה יכול להכנס באתר הרשמי: https://www.gov.il/he/departments/ministry_of_communications/govil-landing-pageפרטי יצירת קשר?
מקור?
לא עזר לי.הדבר היחיד שעזר לי זה להכניס את המספרים האלו לרשימה השחורה.
החסרונות:
1. עדיין הם משאירים הודעות בתא הקולי.
2. לא בכל טלפון יש את הפונקציה הזאת.
3. גם הרשימה השחורה מוגבלת בכמות המספרים.
אותם הכנסתי, אבל יש להם אינסוף מספרים, אם אחד חסום יתקשר אחרלא צריך להכניס כל נייעס שמתקשר...
אבל אם יש 2-3 מספרים שמתקשרים שוב שוב אז לשים ברשימה שחורה
מזה מוכח שכן תורמים...הרי אין סיכוי שמישהו יתרום לקו שמצנטק לו- אז לא הבנתי למה עוד לא התיאשו.
בקו של ועד הרבנים זה לא עזר.בעקרון ידוע לי שמכל קו שרוצים להתנתק לוחצים על 9
זה לא בסדר.בקו של ועד הרבנים זה לא עזר.
והקו השני אין אופציה
קו התקווהזה לא בסדר.
הם מוציאים לאנשים את החשק לתרום עם הרדיפות.
והכי גרוע זה שזה נראה מספר תמים שמתקשר בלי שום סממנים מרשיעים ואתה קם באמצע משהו עד לקצה השני ומגלה שזה שוב צינטוק.
לא, גם אני סובל ממנוקו התקווה
0534158380
זה לא התרמה, נראה בחור משועמם שהחליט להטריד אנשים, מתקשר אלי בלי סוף, ואין שום אופציה הסרה.
@ליטאי פשוט ידוע לך מי המנהל?
עשיתי את זה עליהם ספציפית, ולא עזר.חזרתי לאותו מספר נניח זה ועד הרבנים 100 פעמים ופשוט שיגעתי את הנציגות שישבו שם
אחכ שואלים איך תופסים אותםולמרות זאת, זמן קצר לאחר ההפעלה, כבר התחילו להגיע צינתוקים מהדרייברים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים