קודם תבדקי עם רב את הענייןאני עובדת בחברת הייטק שבשלוחה החרדית שלו, מפתחות תוכנה מקבלות שכר מינימום!!
רציתי מידע לגבי ועד עובדים בעבודה.
מה היתרונות? האם אפשר לדרוש במו"מ העלאות שכר רוחביות? האם דרך ההסתדרות, או פרטי?
חייבים לשלם דמי חבר?
והאם יש חסרונות?
עובדת חברהאת עובדת חברה או קבלן?
במו"מ על תנאי שכר.באיזה טיעון ועד עובדים יכול לחייב את המעסיק לשלם יותר משכר מינימום?
וגם -תבדקי קודם אם כל העובדות הולכות לשתף פעולה, כי יש מצב שתופתעי
שאלנו רב גדול, והשיב שאם זה תועלתי זה חובה.קודם תבדקי עם רב את העניין
שכר מינימום בלי העלאה מובנית אחרי תקופה??אני עובדת בחברת הייטק שבשלוחה החרדית שלו, מפתחות תוכנה מקבלות שכר מינימום!!
מה היתרונות? האם אפשר לדרוש במו"מ העלאות שכר רוחביות? האם דרך ההסתדרות, או פרטי?
חייבים לשלם דמי חבר?
והאם יש חסרונות?
עם העלאה מובנית "בעקרון"שכר מינימום בלי העלאה מובנית אחרי תקופה??
אני עובדת בחברת הייטק שבשלוחה החרדית שלו, מפתחות תוכנה מקבלות שכר מינימום!!
חייבים לשלם דמי חבר?
והאם יש חסרונות?
מה הכוונה שלוחה חרדית?עם העלאה מובנית "בעקרון"
רק שאני כבר כמה שנים שם, וכמה מחברותי לצוות, וכל שנה אומרים ש"השנה לא יהיו העלאות שכר"
הזויעם העלאה מובנית "בעקרון"
רק שאני כבר כמה שנים שם, וכמה מחברותי לצוות, וכל שנה אומרים ש"השנה לא יהיו העלאות שכר"
ולמה את לא עוזבת?עם העלאה מובנית "בעקרון"
והעתירה התקבלה?ובמקום אחר, בעל החברה פשוט סגר את מקום העבודה בטענה שהוא לא יכול להפעיל מקום בו העובדים חשים שהם מנוצלים. (ארגון העובדים הגיש עתירה לבית משפט בטענה שבכך שהוא סוגר את החברה הוא מנסה למנוע התאגדות...).
לא עקבתי.והעתירה התקבלה?
בעיני, זה "לכרות את הענף עליו יושבים"
להיות צודק ולא חכם
מה עזר לעובדים שהחברה נסגרה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים