ועוד כמה איורים, שיעזרו לנו לברך יותר בכוונה...

• הוסף לסימניות
זוקף כפופים
אוזר ישראל...
רוקע הארץ...

קבצים מצורפים

• זוקף כפופים.jpg
    KB 34 · צפיות: 20
  • אוזר ישראל 2.jpg
    KB 30.6 · צפיות: 22
  • רוקע הארץ.jpg
    KB 72 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
עדין חינני ומדהים
צילו של הדקל הימני בציור האחרון צריך להתעקל לצד שני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיילה;2016268:
עדין חינני ומדהים
צילו של הדקל הימני בציור האחרון צריך להתעכל לצד שני

ממש לא. את מתכוונת להשתקפות, וזו אכן נצמדת לכיוון הנגדי לעצם אותו הוא משקף.
באור וצל - הצל נוטה לעולם לכיוון הנגדי למקור התאורה, ולא בצורת השתקפות!

• הוסף לסימניות
ווואהוווו......
אילו ציורים מקסימים. שובי לב.

איך נבהלתי מהילד שם בצד שמאל...
רק להסתכל עליו שניה לפני ש..... וואהוווו !!!
איזה מזל ! בסוף לא !!
בסוף הוא לא נפל למים.
בדקתי שוב.

מתוק מאד.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א-ירושלמית;2016300:
ממש לא. את מתכוונת להשתקפות, וזו אכן נצמדת לכיוון הנגדי לעצם אותו הוא משקף.
באור וצל - הצל נוטה לעולם לכיוון הנגדי למקור התאורה, ולא בצורת השתקפות!

אולי לא שמת לב אבל הצל על הגזע עצמו הוא בצד ימין, על הקרקע הוא נוטה כאילו התאורה באה מאחורה, הגזע הימני (צד ימין שלך לא של הילדים בציור) הצל שלו נוטה כמו שאר העצים בעוד הוא כפוף לצד הנגדי
זה לא מגרע מרמת הציור הגבוהה

• הוסף לסימניות
שיילה וא-ירושלמית! השיח שלכם דוקא ממש החכים אותי!
וכשיהיו ציורים אי"ה יותר רציניים מהאיורים הקלילים הללו, אקח לתשומת ליבי, לאלו נניח בינתיים...
אה, ותודה על הפידבק...:)

• הוסף לסימניות
יהודית.
איזה השתדרגות במקצועיות.
רואים את זה בכל הציורים שהעלית לאחרונה, ממש עלית לשורה הראשונה...
כיף לראות ממך כאלו דשי"ם!

• הוסף לסימניות
מקסים ומתוק!
הצבעים והכל:)

לתשומת לבך..
הדבר הראשון שהבת שלי שאלה כשהיא ראתה את התמונות זה "למה בכל התמונות העיניים עצומות? היא אולי לא יודעת להסתדר עם עיניים?"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ort;2019046:
מקסים ומתוק!
הצבעים והכל:)

לתשומת לבך..
הדבר הראשון שהבת שלי שאלה כשהיא ראתה את התמונות זה "למה בכל התמונות העיניים עצומות? היא אולי לא יודעת להסתדר עם עיניים?"

התינוק עם עיניים פקוחות;)

• הוסף לסימניות
לתשומת לבך..
[/QUOTE]

חחח:D מהילדים האלו אפשר ללמוד הכי הרבה!!!
אבל נראה לי שבמקרה זה יצא שבשלושת הציורים בדיוק הילדים עם עיניים למטה...:eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה