ועוד פעם.... אוזניות

• הוסף לסימניות
אני מסתפק אם לקנות JBL 500-BTNC' או שמא להשקיע עוד 100 ש"ח ולקנות את ה650 BTNC' ,
ההבדל העיקרי שמצאתי בין שתיהם זה שב650 יש גם סינון רעשים, השאלה האם זה שווה את תוספת המחיר,
(או שאולי זה גם סאונד יותר טוב).
תודה מראש למגיבים.

• הוסף לסימניות
כמו"כ בזאפ אני רואה את ה BTNC 650 באיזור ה450 ש"ח, ומשום מה באתר המקורי של JBL' כתוב שזה ב180 דולר, יכול להיות שבזאפ זה מחודש או משהו כזה?

• הוסף לסימניות
סתם בשביל המידע אני קניתי את ה

אוזניות JBL EVEREST 710 Bluetooth
שהם בעצם אוזניות מאד יקרות, ולשמוע מוזיקה זה אחד הדברים,
שומעים כל פיפס וכל כלי בצורה המושלמת והמדויקת ביותר,
אך באורגן משום מה לא שומעים טוב בכלל, הסאונד שלהם הורס את הסאונד של האורגן,
וכך היה לי גם בעוד אוזניות של jbl אני חושב שאולי משהו בסאונד של החברה לא מתאים לאורגנים,
אני יודע שזה נשמע ממש ממש מוזר, אבל זה המציאות אז קחו בחשבון.

• הוסף לסימניות
סתם בשביל המידע אני קניתי את ה

אוזניות JBL EVEREST 710 Bluetooth
שהם בעצם אוזניות מאד יקרות, ולשמוע מוזיקה זה אחד הדברים,
שומעים כל פיפס וכל כלי בצורה המושלמת והמדויקת ביותר,
אך באורגן משום מה לא שומעים טוב בכלל, הסאונד שלהם הורס את הסאונד של האורגן,
וכך היה לי גם בעוד אוזניות של jbl אני חושב שאולי משהו בסאונד של החברה לא מתאים לאורגנים,
אני יודע שזה נשמע ממש ממש מוזר, אבל זה המציאות אז קחו בחשבון.
זה פשט לא אותו ייעוד, בשביל אורגן אתה צריך אוזניות אולפניות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה