ועוד פעם בנושא עגלות.....

• פותח הנושא ov
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ברצוני לקנות עגלת טיולון.
גג עד 1000 ש"ח.
מה הכי כדאי? אני מחפשת משהו קל, ונוח, ומשהו שמתקפל קל,

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
סייבקס,
יש דגם פשוט באזור 600-700 ש"ח
יש דגם יותר משופר (טופז) באזור 900 ש"ח - כולל פגוש וגלגלים יותר גדולים
נוסע בקלות, טיולון קל, מתקפל מצוין - מטריה.
גגון הצללה נפתח לגודל שמכסה כמעט את כל הילד.
נשלף קומפלט לכביסה.
מעצורים קצת בעיתיים.

• הוסף לסימניות
את בטוחה שאת מעודכנת?
כי שמעתי שהסייבקס טיפס לפתע למחיר חולני של 1200-----

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אז מה;1049941:
את בטוחה שאת מעודכנת?
כי שמעתי שהסייבקס טיפס לפתע למחיר חולני של 1200-----
לא בטוחה, קניתי לפני כמעט שנה.
אבל הדגם הזול בטוח פחות מ1000

• הוסף לסימניות
ממש לא- השנה סייבקס , מינימום 1200 ש"ח

• הוסף לסימניות
אין דגם של טופז פחות מ1200 שח.

• הוסף לסימניות
מקלרן קווסט אני מאוד מרוצה ממנה.

• הוסף לסימניות
לדעתי פג אריה מעולה יותר מהאחרות שעלו כאן.

• הוסף לסימניות
עכשיו בבייבי אאוטלט טיולון סייבקס, הדגם החדש, onyx ||, ב999 שקל. עד סוף החודש או עד גמר המלאי.

• הוסף לסימניות
יש לי טיולון של Mamas & Papas ואני מאד מרוצה
בעיקרון הוא עולה יורת מאלף, עכשיו ב-800 שח במכירה של ניו בורן בבני ברק, סתם כך מכירה מומלצת במיוחד . הרבה נחת:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רקורדית;1050377:
יש לי טיולון של Mamas & Papas ואני מאד מרוצה
בעיקרון הוא עולה יורת מאלף, עכשיו ב-800 שח במכירה של ניו בורן בבני ברק, סתם כך מכירה מומלצת במיוחד . הרבה נחת:)

אפשר מספר טלפון?

• הוסף לסימניות
אין לי לצערי. הכתובת רחוב רוזובסקי 9 בני ברק, בחניה, פתוח בערב.

• הוסף לסימניות
גרקו סיטי ספורט - מעולה!
מנסיון של הרבה שנים, עגלה חזקה מאוד, מתקפלת בקלות - ביד אחת, ובעיקר - קלה וכיפית.
בסביבות ה600-700 ש"ח.

• הוסף לסימניות
טיולון של סילבר קרויס בסביבות 700-800 ש"ח
מומלץ בחום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה