כללי ועוד פעם נטפרי

• פותח הנושא 9200
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
האם נטפרי פותח אתרי תמונות לגרפיקה
יש לי אתרוג לעסקים ואני רוצה מאד לעבור לנטפרי
העניין מתאים לגרפיקאית כן או לא
אשמח לכל תשובה
תודה מאד מראש

• הוסף לסימניות
אני גרפיקאית בנטפרי ומאוד מרוצה
הם פותחים אתרי תמונות עם סינון פרטני לכל תמונה
בעיקר אני משתמשת בפריפיק ושאטרסטוק ורוב החומר פתוח

• הוסף לסימניות
נטפרי הוקם במיוחד עבור גרפיקאים.
הנה ציטוט מויקיפדיה ערך 'נטפרי':
"בעקבות השימוש הגובר של הציבור החרדי ברשת האינטרנט, הקימו קבוצת מתכנתים חרדיים את נטפרי, בין השאר בשל צורך שהועלה על ידי משתמשי פורום פרוג (של מכללת פרוג) לגלישה באתרים בהם יש תמונות רבות (מאגרי תמונות, גרפיקה וכדומה) אך עם סינון התמונות כך שיעמדו בסטנדרט הלכתי, שירות שספקיות הסינון אחרות הציעו ברמת איכות נמוכה".

• הוסף לסימניות
אני עובדת עם נטפרי ומרוצה מאד.
הם מסננים בתוך האתר וזה מאפשר אתרים מאד מגוונים בתוכן. שאטרסטוק, דפוזיט פוטוס, אתרי הדמיות וכו'- הכל מסונן כמו שצריך.
יחד עם זאת, הסינון לפעמים לוקח זמן (בטוח לא יותר מיום, לא מדדתי בדיוק כמה כי זה משתנה ולא קריטי עבורי) וכדאי לקחת את זה בחשבון.
לפני שאת עוברת את יכולה לנסות את נטפרי לחודש ולראות באמת אם את מסתדרת.

• הוסף לסימניות
אני עברתי מאתרוג (שוב, מודה ל 'דאבל אימפקט' שיש לה את הזכות!) אין מה להשוות!!!! ממש כך!
עד שלא עברתי לנטפרי, לא הבנתי באמת עד כמה זה הסינון הכי טוב שיש!
לא אומר לך שאין כלל קושי, אבל הוא שווה. יש את האתרים שאמורים לשלוח קישור לבדיקה לנטפרי ולהמתין לאישור עבור ההורדה (ישנם אתרים שזה סיפור חוזר בכל הורדה והורדה) אבל שווה שווה ושוב שווה!!! אפשרי לגלוש בבטחה, ממש כך. אני ממש מרגישה מוגנת. וזה הדבר הכי חשוב שיש.
בהצלחה רבה! (לדעתי זו אפילו קבלה טובה לכבוד יום כיפור..)

• הוסף לסימניות
עשיתי את אותו המסלול כמו של גרפיקס ומצטרפת לכל מילה. לא מבינה מה חיפשתי באתרוג עד היום ואם באמת הרגשתי מסוננת...( יתכן שיש כאלו שזה מתאים להם אבל לגרפיקאים פשוט לא!)
ולדעתי בשביל קבלה תחפשי רעיון אחר כי זה ענין של מינימום. אם אינטר' אז רק זה...

• הוסף לסימניות
תודה לעונים
הזכויות יהיו גם שלכם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

האם יש פתרון לשידוך הקטסטרופלי בין קנבה לנטפרי?
במקום גט כריתות,
הם עושים עינוי דין לכל רבע תמונה
דיוני הוכחות ארוכייייייייים לכל הארכה של גבעול פרח,
ומושב בית דין שלם להסרת רקע העננים ממטרית ילדים.
שלא לדבר על הורדת מצגת שעוסקת בתרגילי חיבור עד 10 שלוקח לה שני נצחים לעבור סינון

זה מרגיש כמו באג בתפעול
אין פה שום דבר מושתת ערכים מוסריות או סינון
כי אם אשרו את תמונת הגבעול כשהיה בגודל X למה הוא צריך להשלח לבדיקה נוספת אם אני מאריכה אותו למשל?
או עם האבן קבלה אישור של נטפרי למה הסרת הרקע של האדמה סביבה נשלחת לבדיקה של שעה???

האם יש פתרון?
1. יש פה משהו שיש לו סינון נטפרי ועובד טוב עם קנבה? שיספר איך
2. האם יש כלי דומה לקנבה שנטפרי חי איתו יותר בשלום?

תסכלת מיגעת.
אמרו לי שעם אתרוג עובד חלק, לא סיבה להחליף את סינון את נטפרי שאני מרוצה ממנו בגדול- עד קנבה. אבל אולי גאוני נטפרי ינסו ללמוד מאתרוג למה אצלם זה עובד כמו שצריך
אבל אוליג
לא חושבת ששווה בשביל זה לעבור לאתרוג, מרוצה מנטפרי בכללי ברמת התכנים, אבל אולי לנטפרי יש אופציה לבדוק מה אתרוג חוללו שקנבה כן עובד להם?,
 תגובה אחרונה 

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה