ועוד פעם נקסט,אפילו שנמאסס(גם לי!)

• הוסף לסימניות
עשיתי הזמנה ביום שני,והיום נקסט שלחו לי למייל כזו הודעה,
מישהו נתקל בכזה מייל מהם?אשמח אם יאיר את עיני..:)
Hello

We’re really sorry to let you know that there’s been a delay with your order.

We know you will be disappointed to hear this as you are probably eager to receive your items, but we’ve been working hard to fix this and your parcel will be shipped shortly.

We hope to have it with you the next 5-7 Business days.

Thanks for shopping with NextDirect.

The Next Team [/U][/I][/B][/B][/B][/B][/B]

• הוסף לסימניות
הם פשוט כתבו לך,שהם מתנצלים ויש עיכוב במשלוח..
הם מאוד מתנצלים והם יודעים שאת נורא רוצה לקבל את זה,והם עושים ויעשו הכל כדי שתקבלי את זה כמה שיותר משהו כמו 5-7 ימים.

• הוסף לסימניות
הם אומרים לך שיהיה איחור בהגעת ההזמנה ומתנצלים על כך מראש...

• הוסף לסימניות
תרגום גוגל: אנחנו ממש מצטערים להודיע ​​לך שיש כבר עיכוב בהזמנה שלך.

אנחנו יודעים שאתה לא יהיה מאוכזב לשמוע את זה כמו שאתה כנראה להוט לקבל את הפריטים שלך, אבל אנחנו עובדים קשה כדי לתקן את זה והחבילה שלך תישלח בקרוב.

אנחנו מקווים שנהיה לו איתך ימי עסקי 5-7 הבאים.

תודה על קניות עם NextDirect.

• הוסף לסימניות
לי תמיד זה עושה את זה
אבל עדיין עם כל זה
זה מגיע תוך 10 ימים.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
התרגום של גוגל כמעט תמיד גורם לי להשתעשע...:p

• הוסף לסימניות
תודה,אני פשוט מזמינה מידי פעם ופעם ראשונה שזה כותב לי את זה..מקווה שהדברים יגיעו לפני פסח..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה