ועוד ציור שלי מהשבוע

• הוסף לסימניות
עדיין לא קיבלתי אישור לפתיחת גלריה. אז תהנו בינתיים מעוד כמה ציורים שלי:

1. נהנה מהשקט
2. רוכבים אל השקיעה
3. הפסקת כדורגל
4. כיפת ברזל במבצע עמוד ענן
5. האדם החושב

אחד מהם (הילד עם הקסדה) ציירתי במהלך מבצע עמוד ענן.

קבצים מצורפים

• 101.JPG
    KB 69.2 · צפיות: 18
  • 20121205_130706.jpg
    KB 127.3 · צפיות: 20
  • 20121205_130716.jpg
    KB 120.1 · צפיות: 13
  • 20121205_131010.jpg
    KB 101.2 · צפיות: 20
  • 20121205_130734.jpg
    KB 111.4 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
וואווו! אומנות במיטבה!

לציור הראשון יש המון עומק- אפשר לבהות בו הרבה....

• הוסף לסימניות
מקסים

• הוסף לסימניות
אני ממש אוהבת את הסגנון הזה.

• הוסף לסימניות
ואוו הכל יפה אבל הראשון באמת הכי מושך :)

• הוסף לסימניות
סגנונות מעניינים.
לראשון אולי הייתי משנה את השם, איכשהו הוא לא נראה לי נהנה מהשקט, בהבעה ובמשיכת הצוואר הוא עושה רושם טרוד משהו.

• הוסף לסימניות
וואוו! כיף לראות פה "אומנות אותנטית"!
עלי והצליחי

• הוסף לסימניות
וואו ציורים ממש טובים הראשון באמת מקום ראשון

• הוסף לסימניות
ציורים מדהימים, אהבתי את כולם!
נשמח לראות עוד...

• הוסף לסימניות
מהמם!!! מזכיר לי את הספרים של פעם שהיו מצוירים בכזה סגנון....

• הוסף לסימניות
מקסים, ממש אהבתי את הציור הראשון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה