לא גומרת לבהות ביופי הזה המשפטים בכלל מרפאים את הלב והנשמה מדהים שאין לי מילים אין
R REBEKA997 מהמשתמשים המובילים! עיצוב גרפי כתיבה ספרותית מוזיקה ונגינה צילום מקצועי 25/6/23 הוסף לסימניות #21 לא גומרת לבהות ביופי הזה המשפטים בכלל מרפאים את הלב והנשמה מדהים שאין לי מילים אין
Etti Friedman משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום צילום מקצועי 26/6/23 הוסף לסימניות #22 שירוש אין על המפשטים המחזקים והשילוב של התמונות בכלל ואווווו אחד ענקקק
יפעת אלקניאן מגשימה חלומות מנוי פרימיום צילום מקצועי 26/6/23 הוסף לסימניות #23 מטורף. משפטים מרגשים והרקע שלהם מדויק.
L LiFe's music משתמש פעיל מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג איור מקצועי מוזיקה ונגינה צילום מקצועי 26/6/23 הוסף לסימניות #24 וואווו כל כך מיוחד!!!!
Y yelta משתמש מקצוען עיצוב גרפי איור מקצועי צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים 26/6/23 הוסף לסימניות #25 מדהים מדהים! המשפטים קולעים בול לתמונה. את הזויההה כמה קל להתחבר למשפטים ולראות את החיים דרכם..... אלופה!
מדהים מדהים! המשפטים קולעים בול לתמונה. את הזויההה כמה קל להתחבר למשפטים ולראות את החיים דרכם..... אלופה!
א אסתי מ משתמש פעיל צילום מקצועי 27/6/23 הוסף לסימניות #26 אמאלה מושלם הסתכלות מעניינת על העולם... פותח ת'עיניים
ש שרה נקי צלמת צלמת מקצועית מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי 8/9/23 הוסף לסימניות #29 מדהיייייייייייייים נהנתי מכל רגע!
ש שרה נקי צלמת צלמת מקצועית מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי 8/9/23 הוסף לסימניות #30 נכתב ע"י שירה 1508: יש ביקוש לעוד? תלייקו לי לחצ/י כדי להרחיב... ברוררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר
נכתב ע"י שירה 1508: יש ביקוש לעוד? תלייקו לי לחצ/י כדי להרחיב... ברוררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר
ש שירה רקובסקי משתמש מקצוען צילום מקצועי 12/9/23 הוסף לסימניות #31 נכתב ע"י שרה צילום מקצועי$$: מדהיייייייייייייים נהנתי מכל רגע! לחצ/י כדי להרחיב... תודה שרה!
צ צלמת סופר מקצועית משתמש סופר מקצוען הנדסת תוכנה צילום מקצועי 18/9/23 הוסף לסימניות #32 תמונות מדהימות!!
ש שירה רקובסקי משתמש מקצוען צילום מקצועי 22/11/23 הוסף לסימניות #33 נכתב ע"י שירה 1508: יש ביקוש לעוד? תלייקו לי לחצ/י כדי להרחיב... העלתי
ש שרה נקי צלמת צלמת מקצועית מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי 22/11/23 הוסף לסימניות #34 נכתב ע"י שירה 1508: העלתי לחצ/י כדי להרחיב... איפה?
מינדי שטרן משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי כתיבה ספרותית פרסום וקופי צילום מקצועי 22/11/23 הוסף לסימניות #35 נכתב ע"י שרה צילום מקצועי$$: איפה? לחצ/י כדי להרחיב... המילה ׳העלתי׳ הוא הקישור...