כללי ועזרה להזמנה לחתונה

• הוסף לסימניות
א.מה אתם אומרים על ההזמנה?חוות דעת בבקשה!!
ב.אני דיי הסתבכתי עם הכיתוב מאחורה זה נראה לי עמוס ומבולגן..אני צריכה עצות איך לפתור את הבעיה הזאת בצורה כזאת שתיהיה מסודרת ונקייה לעין
ג.אך אני עושה שזה יצא בדיוק ככה בדפוס?מה ההגדרות המדויקות של הסגירה(pdf)?
ואיזה סוג דף יהיה הכי טוב בשביל זה?

ההזמנה היא הזמנה נפתחת העלתי סקיצה קידמית
ושתיים אחורי (יש השינוי הוא רק במיקום כיתוב הורי החתן והכלה)

תודה מראש למגיבים והמסייעים!!

קבצים מצורפים

• דנה.jpg
    KB 709.8 · צפיות: 24
  • אחורי.jpg
    KB 686.8 · צפיות: 21
  • דאחורי copy.jpg
    KB 686.7 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
בכללי מאוד יפה.
יש לי כמה הערות... ממבט מלמעלה לא נכנסתי לפרטים בכלל.
1. הפונט ממש זועק הצילו.
2 . העיטורים מקדימה מבולגנים ומרוחים מעט. תורידי קצת ותחזירי אותם לפרופורציה.
3. את הצבע של הכתב כדאי להכהות
4. כדאי לסדר יותר את הטקסט של ההזמנה. קודם כל השני יותר טוב מהבחינה הזו אך עדיין צריך ישורים פה ושם.
5. הכי חשוב- 2 טבעות זה מנהג הגויים. (אחד לחתן ואחד לכלה...) אז ממש כדאי להוריד טבעת אחת...

והכי הכי חשוב... שיהיה במזל טוב!....

• הוסף לסימניות
עבודה יפה! :)

לשיקול דעת: למה לא להדפיס על נייר צבעוני, במקום הרקע לעיל?

לגבי הפנים:
שורות ההורים לא מיושרות לשאר הטקסט. (באופציה הראשונה זה בולט במיוחד)

תיקוני טקסט קלים:
"*יתכנו שנויים קלים" (ולא קילם).
רווח מיותר בין הנקודתיים למספרי הטלפון של החתן והכלה.
חסר מקף מפריד במספר הפון של הכלה (כמו אצל החתן)
הנקודתיים אחרי המילים 'הורי החתן/ הכלה' מיותרות.

כמו"כ, ציטוט המהר"ל צ"ע, שכן ראיתי גרסאות שונות. (אבל יתכן והצדק עמך)

ושוב- עבודה יפה וחגיגית! :)

• הוסף לסימניות
תודה שיר....!! אני ימסור לה...
את יכולה להסתכל על זה כמנהג גויים ואת יכולה להגיד שהיא מקבלת אחת בחופה ואחת בחדר ייחוד;)בכלאופן היא ביקשה שיהיה טבעות מבחוץ..

• הוסף לסימניות
תודה שיר....!! אני ימסור לה...
את יכולה להסתכל על זה כמנהג גויים ואת יכולה להגיד שהיא מקבלת אחת בחופה ואחת בחדר ייחוד;)בכלאופן היא ביקשה שיהיה טבעות מבחוץ..

• הוסף לסימניות
התכוונתי שאצל הגויים החתן נותן לכלה טבעת וגם הכלה נותנת לחתן טבעת בחופה עצמה.
2 טבעות זה מין סימן של חתונה אצל הגויים.
(אין לי בעיה שהכלה מקבלת 2 טבעות...;))

• הוסף לסימניות
תודה גם לך.....זה בדיוק העצות שהתכוונתי אליהם.....כמה שפחות טקסט יותר טוב...תודה גם על תיקונים במילים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה