כללי ועזרה- לוגו מרכז העשרה

• הוסף לסימניות
עשיתי ללקוח את הסקיצות המצורפות.... זה מרכז העשרה תורנית שלומדים שם שיעורי תורה
הקהל יעד הוא ילדים ומבוגרים מהציבור הדתי לאומי עד חילוני והלקוח לא רוצה שזה יראה תורני מידי אולי ככה בעדינות כמו שהוא הגדיר את זה...
ואחרי ששלחתי לו ת'סקיצות הנ"ל הוא שלח לי ת'הודעה הבאה:
"עברתי על ההצעות, תודה אך אני מחפש משהו שונה, יותר נעים פחות תעשיתי ומקצועי. צריך לחשוב בכיוון של ילדים שמחה פחות רשמי יותר זורם קליל וחי. מקוה שאני מצליח להסביר את עצמי כראוי."
וזהו, מכאן הסתבכתי.... מישהו יכול בבקשה לעזור לי? לתת לי כיוון?
תודה רבה מראש לעוזרים!

קבצים מצורפים

• לוגו מרכז העשרה-02-02.jpg
    KB 208.6 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
כיווני מחשבה שאולי יוכלו לעזור:

א.קודם כל כדאי להתחיל בבחירה אחרת של פונט.
הלידר מתאים. למרכז העשרה כדאי לבחור משהו פחות נוקשה וזוויתי, משהו רך וזורם יותר (מה שעולה בדעתי כרגע: אולי טנגו או אקסטזה בכל אופן פונט עם קווים יותר רכים.
הטיפוגרפיה שעשית ב4. מעניינת.
ב. הכיוון שהתחלת ב-3 יכול להיות התחלה טובה - אם תשברי את הסימטריה ותהפכי את הקווים למשהו רך, פחות זוויתי (כמו פונט "לידר"...)
ג. לענ"ד אין כאן מקום לשימוש באלמנט של חץ. זה יוצר כאן באמת תחושה עסקית יותר.

תנסי 'לפתוח את הראש' לכיוונים אחרים... בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני לא ידעת אם זה אמור להפריע לך אבל יש כבר משו בסגנון של 3..

קבצים מצורפים

• מרכז הספר התורני.jpg
    KB 22.7 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
לדעתי הכיוון של 3 ו-5 יכול להיות מוצלח, כמובן רק כבסיס כי הוא כתב שלא התחבר

התחושה העסקית נוצרת גם בגלל הכחול המתכתי, זה צבע קר ורשמי, ואת רוצה משהו קהילתי וחם, אולי גוונים של כתום, אולי שילוב של ורוד/סגול עם כתום או ירוק, אולי משהו לגמרי צבעוני

הפונטים לדעתי טובים, אם הסמל עצמו יהיה רך יותר וזורם, אפשר גם פונט זויתי

• הוסף לסימניות
3 ו- 4 נראים טוב מאוד..

• הוסף לסימניות
תפתחי את 3. הרעיון שלו מאוד יפה. ונראה לי מתאים לסגנון. כל השאר באמת קצת יבשים...
אבל שלוש מזכיר לי ספר פתוח ויותר "תורני" וגם יש בו משהו שמתאים לדת"ל.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש פה סקיצות יפות מאוד!

וכנראה הלקוח לא ממש מבין את הרמה, אני מאוד התחברתי למספר 4, שווה לנסות להחליף את החץ במשהו אחר, למרות שגם כך אני הייתי הולך על זה

• הוסף לסימניות
הפעם לדעתי הלקוח קצת צודק... (תארו לעצמכם!..)

הדוגמאות שהעלית יפות מאוד!
אבל- באמת יש פה תחושה מאוד תעשיתית, של הייטק, מחשבים וכאלה, וזה לא כל כך מתאים פה.
לדעתי צריך ללכת פה על קוים יותר עגולים וצבעים יותר חמים.
בהצלחה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה