ועכשיו השוקולד

• הוסף לסימניות
אחרי הטרטלטים, אני מחפשת מקום שאפשר להשיג בו כמות גדולה של שוקולד (משהו כמו 2 קילו:eek:) לכל הדברים הטעימים והמשוקלדים שמסתובבים כאן.

ושאלה לכל השפיות: מה ההבדל בין צימקאו לשוקולד לבישול? אפשר להשתמש באחד מהם במקום השוקולד המריר?
שמעתי שאם רוצים שהפטיפורים יחזיקו מעמד לא כדאי להשתמש בשוקולד מריר, כי הוא נמרח ולא יציב.
השאלה איזה טעם מתקבל, למשל בעוגת בון בון שמישהי הביאה כאן.
יש למישהי נסיון עם זה ויודעת אם אפשר להחליף לצימקאו, או שהטעם יהרס?

• הוסף לסימניות
שוקולד לבישול-יש מחברת צמקאו.
בטעם אין מה להשוות לשוקולד מריר!
שוקולד מריר הרבה יותר משובח! אבל פחות יציב לשוקולדים, ולכן לפעמים אפשר לשלב ביניהם,
לגבי יציבות הפרלין והן להוזלת המחיר, אין כללים ברורים מתי וכמה, כל מתכון לגופו.

• הוסף לסימניות
שוקולד לבישול-יש מחברת צמקאו.
בטעם אין מה להשוות לשוקולד מריר!
שוקולד מריר הרבה יותר משובח! אבל פחות יציב לשוקולדים, ולכן לפעמים אפשר לשלב ביניהם,
לגבי יציבות הפרלין והן להוזלת המחיר, אין כללים ברורים מתי וכמה, כל מתכון לגופו.

תודה!

אני מבינה שאין כלל לגבי כל המתכונים, אבל בעוגת בון בון למשל (שוקולד, חמאת בוטנים וריץ)- נראה לך שיהיה נורא אם אשים שוקולד לבישול?
כן, גם המחיר מהווה שיקול...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי100;1437143:
תודה!

אני מבינה שאין כלל לגבי כל המתכונים, אבל בעוגת בון בון למשל (שוקולד, חמאת בוטנים וריץ)- נראה לך שיהיה נורא אם אשים שוקולד לבישול?
כן, גם המחיר מהווה שיקול...
עשיתי עם צמקאו ויצא לי נהדר

• הוסף לסימניות
כל מוצרי האפיה: 03 6188392 בבני ברק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה