ועכשיו תורי

• הוסף לסימניות
עכשיו סופסוף הגיע תורי לתת חוות דעת על הלוח XP-PEN
אחרי שראיתי כלכך הרבה המלצות על הלוח ואחרי שכלכך סבלתי מהלוח האטום של וואקום:confused::confused:
החלטתי להזמין..
אז אחרי המתנה די ארוכה אני חייבת לציין...(אם כי הבנתי שהיה כאלה שהגיע להם מהר יותר)
סופסוף הוא הגיע.
והוא בהחלט מקל על העבודה! כאילו ,הי! סופסוף אני ממש יכולה לראות מה אני מציירת:eek::eek:
רק מי שחי בהשליה (כמוני:() שהציור על הלוח ירגיש (וגם יראה בסוף) כמו ציור על דף. אז לא. ציור על דף זה ציור על דף ואני לא חושבת שיהיה איזה לוח כלשהו שיתן את ההרגשה...
אבל כן,הוא ממש מקל על הציור!
אפשר לבנות ולעבוד על הציור בצורה נורמלית ונוחה..והעבודה יוצאת יותר נכונה ומהירה

ותודה רבה לרב חנוך בינר שממש עזר לי וענה בסבלנות על כל השאלות והחפירות שלי...ובסוף גם בא להתקין לי את הלוח בבית!

רק דבר אחד ממש מפריע... כמות הכבליםם, עובי הכבלים. חתיכת סירבול!!
אני עדין לא עובדת מסטודיו נורמלי שאפשר להשאיר את הכל מונח על השידה
כל פעם להוציא כל מה שצריך. ממש לא נוח.

בלי קשר,
עשיתי לגרפיקאית אפיון דמויות והיא מבקשת ממני לא לפרסם ולא להכניס לתיק עבודות
מה בדיוק החוקים ?:(:(

• הוסף לסימניות
תתחדשי! ותיצרי דברים יפים.

• הוסף לסימניות
במקרה ולא דובר ולא מכרת זכויות יוצרים אז כל הזכויות על היצירה שייכות לך.ויהי מה.(בינך לבין עצמך את גם יכולה להוסיף ״נה נה בננה
״ או צחוק מרושע..רגעים של עונג צרוף :))
אם היא לא רוצה שתפרסמי רק מהסיבה שאיפה שזה אמור להתפרסם זה עדיין לא התפרסם,, אז (לי בכל אופן ) אין בעיה לחכות כמה ימים או שבועות עד שיהיה ניתן לפרסם.
אבל הזכויות שלך בתכל׳ס.(אלא אם כן סיכמתם אחרת)
הצלוחעס.

• הוסף לסימניות
לא סיכמנו שומדבר.. ונראלי שחיכיתי מספיק.. חע חעע חעע חע חע!! העונג הצרוף...:rolleyes:
טוב לדעת איך זה עובד...
תודה!

• הוסף לסימניות
לא סיכמנו שומדבר.. ונראלי שחיכיתי מספיק.. חע חעע חעע חע חע!! העונג הצרוף...:rolleyes:
טוב לדעת איך זה עובד...
תודה!
רק להבהיר את עניין הנה נה בננה וכו׳.
אם לקוח שילם עבור היצירה וקנה את הזכויות שלה בטבין ותקלין..
אז עוד יותר טוב ,תפדל לו תפדל לי וכולנו שמחים.
הבעיה שלי היא-עם לקוחות שרוצים יצירה ב100 שקלים ואחר כך לעשות איתה מה שהם רוצים-כולל מסחר עצמי שלהם באיור.
ועל זה נאמר ״עד מתי.״?
אז כן נה נה בננה וכו׳ וברוך ה׳ שיש חוקים ששומרים עלינו מדברים כאלה..
אבל..
ממליצה להתעלות ולהיות בבנאדם עוד טיפה יותר טוב..
תגידי ללקוחה שאת מתכוונת לעלות את זה למדיה שלך כי חיכית מספיק זמן
אולי היא תגיד לך שמחר זה מתפרסם? אז מה יקרה אם תחכי עוד יום?..
הצלוחעס שוב.
:)

• הוסף לסימניות
נראה שאת מתחילה להילחץ בשביל הלקוחה שלי:p
היא בסהכ רצתה את זה לעבודת גמר שלה... אז לא חושבת שזה ענין של פרסום ,מה גם שזה באמת נעשה לפני הרבה זמן ואני רוצה לשלוח ללקוח דוגמאות של אפיונים שלי.. וההם יצאו די מוצלחות..לכן וזה...
מבטיחה לעדכן אותה מראש...אני סהכ אדם נחמד :p:confused::D

• הוסף לסימניות
נראה שאת מתחילה להילחץ בשביל הלקוחה שלי:p
היא בסהכ רצתה את זה לעבודת גמר שלה... אז לא חושבת שזה ענין של פרסום ,מה גם שזה באמת נעשה לפני הרבה זמן ואני רוצה לשלוח ללקוח דוגמאות של אפיונים שלי.. וההם יצאו די מוצלחות..לכן וזה...
מבטיחה לעדכן אותה מראש...אני סהכ אדם נחמד :p:confused::D
היה חשוב לי שלא תצא תקלה על ידי חלילה למקרה ולא הובנתי נכון.
זה הכל..:D

• הוסף לסימניות
ראיתי אפילו פעם באיזה פורום של עו"ד המתמחה בקניין רוחני - שגם אם סוכם על מכירת כל הזכויות וכו וכו, זה רק לעניין הרשאות השימושים ביצירה. אבל היצירה המקורית לעולם שייכת ליוצר. לא משנה מה סוכם. כך זכור לי. אבל תבדקו.

• הוסף לסימניות
לגבי פרסום בתיק עבודות,
המול לא יכול לפגוע בזכויות היוצר להשתמש בעבודה לצורך פרסום בתיק עבודות.
זה זכות שמוקנית ליוצר בחוק.
אלא אם כן -
אלא אם כן זמן הפרסום פוגע במישרין במוציא לאור - בסודיות או משהו,
או במקרה שבחוזה המקדים צויין בפירוש שהמאייר לא יפרסם.

אפשר לברר בעדינות מה מפריע,
אם זו סיבה טובה, תמיד האנושיות קודמת,
אם זה סתם גרעפצ של הנפש של המול,
לפרסם ללא חשש כלל.
ודי לחכימא
(בלי קשר, סתם התמכרתי לסיומת הזאת. שימו די לחכימא קטן בסוף משפט, ותראו איך אתם יוצאים מסתוריים ונעלים, בשנייה. ודי לחכימא.)

• הוסף לסימניות
לגבי פרסום בתיק עבודות,
המול לא יכול לפגוע בזכויות היוצר להשתמש בעבודה לצורך פרסום בתיק עבודות.
זה זכות שמוקנית ליוצר בחוק.
אלא אם כן -
אלא אם כן זמן הפרסום פוגע במישרין במוציא לאור - בסודיות או משהו,
או במקרה שבחוזה המקדים צויין בפירוש שהמאייר לא יפרסם.

אפשר לברר בעדינות מה מפריע,
אם זו סיבה טובה, תמיד האנושיות קודמת,
אם זה סתם גרעפצ של הנפש של המול,
לפרסם ללא חשש כלל.
ודי לחכימא
(בלי קשר, סתם התמכרתי לסיומת הזאת. שימו די לחכימא קטן בסוף משפט, ותראו איך אתם יוצאים מסתוריים ונעלים, בשנייה. ודי לחכימא.)
אבל זה מה שכתבתי.:confused:
רק בלי ודי לחכימא ושלוש נקודות.

• הוסף לסימניות
אבל זה בדיוק מה שליבליב אמרה :(
והמבין יבין שלוש נקודות... סימן קריאה!

• הוסף לסימניות
עכשיו סופסוף הגיע תורי לתת חוות דעת על הלוח XP-PEN
אחרי שראיתי כלכך הרבה המלצות על הלוח ואחרי שכלכך סבלתי מהלוח האטום של וואקום:confused::confused:
החלטתי להזמין..
אז אחרי המתנה די ארוכה אני חייבת לציין...(אם כי הבנתי שהיה כאלה שהגיע להם מהר יותר)
סופסוף הוא הגיע.
והוא בהחלט מקל על העבודה! כאילו ,הי! סופסוף אני ממש יכולה לראות מה אני מציירת:eek::eek:
רק מי שחי בהשליה (כמוני:() שהציור על הלוח ירגיש (וגם יראה בסוף) כמו ציור על דף. אז לא. ציור על דף זה ציור על דף ואני לא חושבת שיהיה איזה לוח כלשהו שיתן את ההרגשה...
אבל כן,הוא ממש מקל על הציור!
אפשר לבנות ולעבוד על הציור בצורה נורמלית ונוחה..והעבודה יוצאת יותר נכונה ומהירה

ותודה רבה לרב חנוך בינר שממש עזר לי וענה בסבלנות על כל השאלות והחפירות שלי...ובסוף גם בא להתקין לי את הלוח בבית!

רק דבר אחד ממש מפריע... כמות הכבליםם, עובי הכבלים. חתיכת סירבול!!
אני עדין לא עובדת מסטודיו נורמלי שאפשר להשאיר את הכל מונח על השידה
כל פעם להוציא כל מה שצריך. ממש לא נוח.

בלי קשר,
עשיתי לגרפיקאית אפיון דמויות והיא מבקשת ממני לא לפרסם ולא להכניס לתיק עבודות
מה בדיוק החוקים ?:(:(

תתחדשי
בשמחה

לעניין הכבלים:
נכון באמת יש 3 כבלים
אם את רוצה להתנייד אז אין לי ממש פתרון נוחות בשבילך....
אבל לכל אלו שהמסך הוא נייח אצלם
אני חושב שזה לא אמור להוות בעיה

וגם אני חויתי עלית מדרגה עצומה במעבר מלוח אטום למסך ענק שרואים מה שמציירים....

מזל וברכה

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה