כללי ופתאום הפוטושופ מתחיל לכתוב בעברית הפוכה...

• הוסף לסימניות
מה אני עושה... הצילו דחוף!!!!

• הוסף לסימניות
אללי לי...
דחוף.......

• הוסף לסימניות
יכול להיות שפתחת קובץ שהיה בפוטושופ רגיל (לא ME)?

אם כן תפתח קובץ חדש, ותעשה DUPLICATE של כל השכבות - אליו.
זה אמור לעזור

• הוסף לסימניות
ניתן לשנות את הפונט לכזה שמתחיל עם X - אלה פונטים כתב מראה

• הוסף לסימניות
ואם זה לא עוזר תמיד אפשר אחרי כל אות ללחוץ חץ שמאלי, קצת פרימיטבי אבל לפעמים זה נצרך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yairiss;826839:
יכול להיות שפתחת קובץ שהיה בפוטושופ רגיל (לא ME)?

אם כן תפתח קובץ חדש, ותעשה DUPLICATE של כל השכבות - אליו.
זה אמור לעזור

זאת אכן הייתה הבעיה אבל לא הבנתי בדיוק מה אני אמור לעשות...

• הוסף לסימניות
קח כוס מים:)

קבצים מצורפים

• Untitled-2.jpg
    KB 286.8 · צפיות: 8
  • 1.jpg
    KB 147.6 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
יש עוד פתרון פשוט.
לפתוח קובץ שעבד נכון עד לא מזמן, להעתיק את תיבת הטקסט, אל תוך הקובץ הסורר..
ובא לציון גואל.

• הוסף לסימניות
תיינק יו לכל העוזרים והמסייעים...

• הוסף לסימניות
גם לי קרה כך מוטי פתרת את הבעיה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה