האמת, אני קוראת כאן את האשכול וממש ממש מופתעת...
למה יש כאן כ"כ הרבה בנות שהאמינו שהמקום הזה ישרוד יותר משנה?
אני גם מטופלת שם, שנה פלוס... ב2000 ש"ח, ידעתי מהרגע הראשון שכל דקה שהמקום הזה פועל זה חסד...
והחלטתי להרשם בכל זאת בתקווה שאני אספיק לנצל כמה שיותר, היה לי שווה להניח את הסכום הזה כסיכון.
מהרגע הראשון המקום הזה לא הריח, היתה לי ידיעה מוצקת שהמקום הזה בעייתי ממישהי שעבדה מולם בפרסום ונתנה לי הרבה הוכחות כבר שהמקום נפתח שהוא מפוקפק ביותר...
במשך השנה האחרונה כמעט בכל טיפול שהלכתי משהו חרק, החוזה שנתנו לי לחתום בלי אפשרות לקרוא, כל מיני מבצעים הזויים, כל שבועיים יורד עוד 500 ש"ח......
אם זה הטיפול הקצר מדי והלא מקצועי, אם זה החוסר התחשבות באיחור של כמה דק' ואח"כ עושים לי חצי מהאזורים ולא מסכימים לי להשלים את זה... הביטולים, היחס הלא מדי נחמד ואדיב, החוסר מקצועיות של המטפלות (אני מטפלת במקום אחר כמה אזורים... שמים וארץ הבדל!!!!!!!).
בשלב מאוד מוקדם הקמתי שם כבר צעקות, ביקשתי את השם של ההנהלה - לא הסכימו לתת לי, רציתי לבטל ולקבל החזר על חלק מהסכום והראו לי שחתמתי שאין החזר... והבנתי כבר לאן זה הולך....והמשכתי כי הבנתי שזה או לנצל במקימסום או להפסיד הכל...
אבל דבר אחד הדהים אותי - כל התקופה הזאת, כל חברה/ מכרה/שאלה בפורום על הנושא - השתדלתי להבהיר כמה המקום בעייתי, הסברתי בדיוק את מה שאני יודעת.... וכלוווווום!אף אחת לא מאמינה לי! יש כאן בפרוג אשכולות שלמים שמשבחים את המקום המקצועי והיחס האדיב.....ותוקפות את כל אלה שטוענות שהמקום בעייתי
זה תיסכל אותי ברמות שא"א לתאר...והחלטתי לשתוק...
כל שבוע מצטרפות עוד ועוד לקוחות ואף אחת לא מקשיבה למה שאומרים לה,
והכי הזוי שבשבועות האחרונים כשכבר התחילו להתעורר חשדות עדיין נשארו כאן כאלה נאיביות שהאמינו שזה יחזור לעצמו...
לדעתי אין כאן ממש על סמך מה לתבוע אותם, החוזה שלהם מנוסח מצוין והם ביטחו את עצמם מבחינה משפטית.
ב"ה שהפעם הזאת הסכום הכי גבוה שנפל כאן זה 4000 ש"ח....(אני מאמינה שהרוב כאן זה 2000-1500)
ומקווה שבפעמים הבאות זה יראה אחרת...