יש למישהו? תודה
א אריאל לוי מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עיצוב פונטים צילום מקצועי UX UI D I G I T A L 17/11/20 הוסף לסימניות #1 יש למישהו? תודה
א אריאל לוי מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עיצוב פונטים צילום מקצועי UX UI D I G I T A L 18/11/20 הוסף לסימניות #2 מצאתי, אבל שאני מכניס את זה לאילוסטרייטור הוא כותב לי שאין לי את הפונטים המתאימים ומשבש לי את כל הטקסט איך אפשר להרוג את הטקסט לפני שאני מכניס אותו?
מצאתי, אבל שאני מכניס את זה לאילוסטרייטור הוא כותב לי שאין לי את הפונטים המתאימים ומשבש לי את כל הטקסט איך אפשר להרוג את הטקסט לפני שאני מכניס אותו?
תלמידים מהמשתמשים המובילים! מנהל מנוי פרימיום פמ"ג DIP עיצוב גרפי עיצוב פונטים עימוד ספרים 20/11/20 הוסף לסימניות #3 הכי פשוט לקחת דף גמרא סרוק של וגשל שמופיע בהיברו בוקס - להפוך לוקטור וזהו.
O .Osnat. משתמש מקצוען עיצוב גרפי 20/11/20 הוסף לסימניות #4 נכתב ע"י אריאל ARIEL: הוא כותב לי שאין לי את הפונטים המתאימים לחצ/י כדי להרחיב... אולי זה פונט חינמי?
נכתב ע"י אריאל ARIEL: הוא כותב לי שאין לי את הפונטים המתאימים לחצ/י כדי להרחיב... אולי זה פונט חינמי?
א אריאל לוי מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עיצוב פונטים צילום מקצועי UX UI D I G I T A L 20/11/20 הוסף לסימניות #5 נכתב ע"י תלמידים: הכי פשוט לקחת דף גמרא סרוק של וגשל שמופיע בהיברו בוקס - להפוך לוקטור וזהו. לחצ/י כדי להרחיב... איך להפוך לוקטור?
נכתב ע"י תלמידים: הכי פשוט לקחת דף גמרא סרוק של וגשל שמופיע בהיברו בוקס - להפוך לוקטור וזהו. לחצ/י כדי להרחיב... איך להפוך לוקטור?
א אריאל לוי מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עיצוב פונטים צילום מקצועי UX UI D I G I T A L 20/11/20 הוסף לסימניות #6 נכתב ע"י .Osnat.: אולי זה פונט חינמי? לחצ/י כדי להרחיב... לא יודע זה מה שיש לי: קבצים מצורפים 1.pdf KB 341.8 · צפיות: 61
תלמידים מהמשתמשים המובילים! מנהל מנוי פרימיום פמ"ג DIP עיצוב גרפי עיצוב פונטים עימוד ספרים 20/11/20 הוסף לסימניות #8 מצו"ב. הנה הוראות ברורות, באקרובט פרו, ללכת להגדרות הדפסה, ואז לפי התמונה המסומנת - מימין לשמאל: קבצים מצורפים 1.pdf 8.3 MB · צפיות: 47
א אריאל לוי מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עיצוב פונטים צילום מקצועי UX UI D I G I T A L 20/11/20 הוסף לסימניות #9 נכתב ע"י תלמידים: מצו"ב. הנה הוראות ברורות, באקרובט פרו, ללכת להגדרות הדפסה, ואז לפי התמונה המסומנת - מימין לשמאל: צפה בקובץ המצורף 768179 לחצ/י כדי להרחיב... תודה
נכתב ע"י תלמידים: מצו"ב. הנה הוראות ברורות, באקרובט פרו, ללכת להגדרות הדפסה, ואז לפי התמונה המסומנת - מימין לשמאל: צפה בקובץ המצורף 768179 לחצ/י כדי להרחיב... תודה
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת