כללי וקטור, תמונה, פונט - איך יודעים אם מותר בשימוש?

• פותח הנושא rubi
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הרבה פעמים מתקבלות כאן בפורום בקשה ל.., ואז מאן דהו נותן את המבוקש.
איך אני אמור לדעת שהוא באמת מותר בשימוש חינמי, או שבעצם אי אפשר לדעת.
הרבה פעמים אפילו שהנותן יכתוב חינמי, בהרבה מן המקרים זה גילגול של חברך חברך אית ליה..., א"כ איך אני יכול לסמוך על זה.
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rubi;1700169:
הרבה פעמים אפילו שהנותן יכתוב חינמי, בהרבה מן המקרים זה גילגול של חברך חברך אית ליה..., א"כ איך אני יכול לסמוך על זה.
תודה מראש.
כ"כ הרבה צופים ו???
שאלתי שאלה כואבת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rubi;1700169:
תודה מראש.

רוב התמונות הם בעלות זכויות יוצרים ואסור להשתמש בהם בעיקרון.
מי שכותב חינמי - מסתבר שהוא יודע, אני חושבת.
לעומת זאת וקטורים - למעט כאלו משאטרסטוק הרוב מאתרים חינמיים ומותרים לשימוש לא מסחרי.
בכל מקרה - יש אתרי תמונות ווקטורים חינמיים שאפשר לחפש שם ואפשר להיות בטוחים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קראנצול;1700685:
רוב התמונות הם בעלות זכויות יוצרים ואסור להשתמש בהם בעיקרון.
מי שכותב חינמי - מסתבר שהוא יודע, אני חושבת.
לעומת זאת וקטורים - למעט כאלו משאטרסטוק הרוב מאתרים חינמיים ומותרים לשימוש לא מסחרי.
בכל מקרה - יש אתרי תמונות ווקטורים חינמיים שאפשר לחפש שם ואפשר להיות בטוחים.
לא הרגיע אותי

• הוסף לסימניות
אה ביקשת הרגעה?
אז אם לא מפרסמים בשלטי חוצות אפשר לגזול את רוב התמונות ואין סיכוי כמעט שיעלו עלייך.
אז אפשר להירגע.

ואף אחד לא הבטיח לך משו בחינם. :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קראנצול;1700690:
אה ביקשת הרגעה?
אז אם לא מפרסמים בשלטי חוצות אפשר לגזול את רוב התמונות ואין סיכוי כמעט שיעלו עלייך.
אז אפשר להירגע.

ואף אחד לא הבטיח לך משו בחינם. :)
אתה אופטימי.
כבר שמעתי יותר מפעם אחת, שפונטביט הרימו טלפונים ללקוחות שלהם אם הם ביצעו את העבודה X

• הוסף לסימניות
אני גם שמעתי סיפורים על פונטים (לא ממקורות מוסמכים)
ובתכלס-
פונטים טובים ומקצועיים כמעט ואין חינמיים.

• הוסף לסימניות
לגבי פונטים, עוד לא ראיתי מישהו בפורום שהעלה פונט מאחת החברות הגדולות.
גרפיקאים שרוכשים פונטים חוקיים, ומשלמים עליהם טבין ותקילין, מודעים לנושא הזכויות, ולא יעלו לכאן פונטים.

• הוסף לסימניות
האמת שעיקר השאלה שלי היתה לא לגבי פונטים, אלא לגבי וקטורים וכדו', וכן בשינוי קטן לוקטור שזה כבר לא מה שקיבלת, האם זה מספיק, או שהבסיס מספיק עילה להעתקה לא חוקית (כמובן במקרה שזה לא חינמי)?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה