ורוד שהוא לבן שהוא ורוד

• הוסף לסימניות
אם משהי ראתה פעם לנגד עיניה מכונת כביסה מלאה בכבסים ורודים
שהיו לפני שעה לבנים :(
והצליחה להחזיר אותם לכור צבעם, אנא שתיעצני איך. :confused:
אקונומיקה הפכה את הפריט לשמנת עכור, לא ללבן
(ניסיתי רק על גרב אחת קטנה בתור נציגת המכונה)

לכל המתעניינים, המפגע הורחק מהמכונה, אך באיחור מצער.

• הוסף לסימניות
מכירה את זה מצוין ומשתתפת בצערך...
אבל לי כן עזר אקנומיקה (פעמיים) מילאתי אמבטיה עם הרבה מים והרבה אקנומיקה שפכתי לבפנים את כל הכביסה להרבה זמן ומידי פעם בחשתי...

הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
תיזהרי מאקנומיקה, עודף אקנומיקה קורע תבגדים!!!!!

• הוסף לסימניות
.

/////

• הוסף לסימניות
פעם שמעתי על תמיסות כלשהן שרוקחים מאבקת כביסה ומים.
משהי מכירה מקרוב?
זה כזה צער, לראות את זה. וגם הלקאה עצמית ליתר ביטחון.
אבל צריך לזכור שזה רק בגדים.

• הוסף לסימניות
'''''

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נני5;655644:

הי, תודה שמצאת במקומי זה אשכול שאני פתחתי!;)

אני רק יעדכן אותך במצב הכבסים, ניסיתי: אקונומיקה ישירות למכונה ואקונומיקה במגירה, אנטי קאלק, רן (אבקת הלבנה), הרתחות רבות (זה קרה בערב שבועות, תחשבי כמה פעמים הרתחתי מאז???) סנו אוקסיג'ן, וכו' וכו' :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
הדבר היחיד שעזר זה: להתרגל לצבע היפה בלבנים ולקנות גרביים חדשות לבנים!!!
חבל לך על הזמן ועל העגמת נפש פשוט להתייאש! ואני אומרת את זה אחרי נסיונות אינסופיים!!!:):):):eek::eek::eek:

• הוסף לסימניות
דווקא אני מייד הרתחתי חזרה (אפור מגרב סוררת)
והמצב נעשה ממש סביר, אולי לא צח אך בהחלט לבן ולא אפור ומכביסה לכביסה הענין השתפר.
(אני מרתיחה ב95 מעלות)

• הוסף לסימניות
מסתבר שיש הבדל בצבעים, אם נצבע באפור כל העצות כנראה עוזרות וכשהחשוד בצביעה הוא אדום התוצאות הם מיאשות לחלוטין

• הוסף לסימניות
שימי את כל הכביסה בתוך קערה תשפכי לתוכה אבקת רן מלבינה תשרי את הכביסה שם שלוש שעות תכניסי למכונה הכביסה לבנה

• הוסף לסימניות
אולי השריה בשבבי סבון מומסים

• הוסף לסימניות
ננסה.
העצות תקפות במקרה שהכבסים עברו כבר כמה כביסות חוזרות וכן מייבש?

• הוסף לסימניות
אימי ממליצה לנסות לעשות השריה במלבין טליתות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה