• הוסף לסימניות
אשמח מאוד לשמוע את דעתכם על התמונה

קבצים מצורפים

• IMG_2858עותק.jpg
    2.2 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י א ל י;985770:
תודה.
מה נראה לך מעובד?
גם לי נראה מעובד, הצבעים ממש צועקים, כמו באפרסק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;985784:
גם לי נראה מעובד, הצבעים ממש צועקים, כמו באפרסק.
צועקים רע או צועקים שעדיין בסדר?
כאן חידדתי באמת קצת יותר משם את הצבעים, ותיקנתי קצת את העלה הירוק שצמוד לפרח (היו בו קצת כתמים חומים)

• הוסף לסימניות
שושנה יפהפיה רק דחוף להעיף את המסגרת.

• הוסף לסימניות
צולם באור מצוין.בבוקר נכון?
המסגרת מיותרת כנ''ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א ל י;985796:
צועקים רע או צועקים שעדיין בסדר?
אני מעדיפה את הורדים בצבעים טבעיים, עניין של טעם.
כאן הם זרחניים מדי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;985943:
צולם באור מצוין.בבוקר נכון?
המסגרת מיותרת כנ''ל.

צולם באור מצוין, נכון.
בבוקר נכון? לא נכון.
אבל יש לך הבחנה טובה.
צולם כשעה לפני השקיעה.

בקשר למסגרת הפנמתי, חשבתי שזה מוסיף.

בקשר לעריכת הצבעים קודם כל אני שמח לשמוע את דעתכם, זה מכוון ומקדם לראות את התמונה (תרתי משמע) בעינים נוספות ומקצועיות,
ולגופו של עניין, בעיני זה היה נראה טוב בעת העריכה (גם אני לא הייתי רוצה להוציא את התמונה מהגוונים הטבעיים שלה) אבל יתכן שהיה כדאי לעשות את זה קצת יותר עדין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה