עזרה ורטיגו

• הוסף לסימניות
יש מישהיא שעבר את זה! סחרחורות נוראות!
כבר כמה ימים הראש מסתובב בעיקר שאני מזיזה את הראש ובמיטה שאני מזיזה לצד.
היום הייתי אצל א.א.ג. ואובחנה ורטיגו.
הוא נתן לי הפניה לפיזיותרפיה שאמור לעזור.
יש המלצות על פיזוטרפיסט באזור בני ברק.
אני בקופת חולים לאומית אבל לא איכפת לי גם פרטי אם יותר טוב.
אשמח לכל עזרה בענין.
תודה

• הוסף לסימניות
יש מישהיא שעבר את זה! סחרחורות נוראות!
כבר כמה ימים הראש מסתובב בעיקר שאני מזיזה את הראש ובמיטה שאני מזיזה לצד.
היום הייתי אצל א.א.ג. ואובחנה ורטיגו.
הוא נתן לי הפניה לפיזיותרפיה שאמור לעזור.
יש המלצות על פיזוטרפיסט באזור בני ברק.
אני בקופת חולים לאומית אבל לא איכפת לי גם פרטי אם יותר טוב.
אשמח לכל עזרה בענין.
תודה
קודם כל נשמע נורא! ואני מחזיקה לך אצבעות,
לא יודעת אם זה קשור ואם המליצו על פיזיותרפיה אז כנראה זה משהו אחר לגמרי - אבל זה נשמע דומה
אני מכירה מקרוב - מירגנות
ואייגרנות
נשמע ממש דומה כאבי ראש נוראיים סחרחורות ובחילות +טשטושי ראייה - שאובחנו נוירולוגית
והרופאים הזהירו אותנו - שדווקא התרופות והכדורים -מחמירים ומגבירים את התדירות
ומה שהכי הכי עזר זה טיפול הומאופתי מקורי!! אני אשמח לתת לך באישי את המספר של ד"ר חנה רוזנברג היא מירושלים - עולה הרבה אבל ממש ממש שווה ----
ראינו פלאות- רוקחת משהו מיוחד שממש מסייע למניעה של מיגרנות
לדעתי יכול להיות שזה יעזור לך

• הוסף לסימניות
משתתפת בצערך ובסבלך
מניסיון - זה נורא
אבל בדיוק כמו שבא ככה גם הולך
מקווה בשבילך שכמה שיותר מהר

• הוסף לסימניות
גם מנסיון אישי,
זה מפחיד יותר ממה שזה באמת.
מצטרפת גם לאיחולים שיעבור במהרה.
זה נראה כאילו לא יעבור... אך זה הולך פתאומי כמו שזה בא.

• הוסף לסימניות
אם הופנית לפיזיותרפיה - סימן מעודד שזו לא בעיה נוירולוגית.(שכרוכה בכדורים לפעמים וכיו"ב)
ישנם מטפלים נהדרים בתחום הזה.
הסבר קצר, כפי הידוע לי:
ישנן שלש תעלות באוזן האחראיות להרגשת שיווי המשקל.
התעלות בזויות שונות ומלאות בנוזל כלשהו.
בתוכן ישנן כמו שערות דקיקות שאמורות להיות בעלות רגישות עדינה מאד. ולהשאר 'מאווררות'.
תעלות האוזן התמלאו בחלקיקים ווהשערות השתבשו ויתכן שאף הסתבכו זו בזו.
ולכן האוזן איננה קולטת כראוי את השינוי בשיווי המשקל.
וא"כ בשכיבה ללא תזוזה, לא אמורה להיות בעיה.
יש צורך לזוז לאט בפרט בינויים קיצוניים של שכיבה-קימה-התכופפות.

תפקיד הפיזיותרפיה: המטפל מסיט במהירות את הראש לכיוונים שונים והפוכים, ובכך 'מערבב' את החלקיקים ו'השערות'. מדובר בטיפול אחד או יותר, תלוי בחומרת הבעיה. מנסיון באמצעות הטיפול הדבר חולף לאורך זמן. והכי חשוב, זוהי איננה בעיה פיזית - 'קלקול במערכת'. אלא בעיה בתפיסה החושית קלקול ב'ווסתים'. ולכן הפתרון הרבה יותר פשוט בס"ד.

בברכת רפו"ש במהרה.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם.
חברה המליצה מאד על רופא מומחה בורטיגו מעיר מודיעין אבל אין לה פרטים.
אולי מכירים?

• הוסף לסימניות
אצלנו במשפחה מאד עזרה תמר מרציאנו מקרית אונו.
לא השגתי את המספר שלה
היא מתמחה דוקא בורטיגו בשיטה משלה.
רפוא"ש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה