ורידים ברגלים

• הוסף לסימניות
במקרים חמורים
זריקות קלקסן
כמובן בהתייעצות עם רופא מומחה לתחום

• הוסף לסימניות
לפעמים שינוי תזונה טוב יכול לעזור
או עבודה על תת המודע
יצא לי לעבוד עם נשים שהשתחררו ב''ה לגמרי מורידים ברגלים
בהצלחה!
רק בריאות

• הוסף לסימניות
עיזבי את כל השטיות חייבים ללכת לרופא והוא יגיד מה לעשות
לפעמים צריך ניתוח ולפעמים מספיק הליכות צריך לבדןק
יש את פרופ' מיליקובסקי הוא מומחה גדול מאוד בתחום
אחרי כל הדברים שניסינו הוא היה הכי מומלץ
הוא היה פעם במגדל נח מנחמני בבני ברק וכיום הוא מקבל במגדל המאה בת"א
שווה ללכת איליו ולהפסיק לסבול

• הוסף לסימניות
ניתוח עוזר לתקופה קצרה, עד שורידים אחרים מתחילים לכאוב...
ואז אפשר לנתח שוב וחוזר חלילה.
ברור שצריך ללכת לרופא כדי לבדוק את אחוזי החסימה בשביל שלא להגיע למצב מסכן חיים.
אך לרפואה הקונבנציונאלית אין מה להציע חוץ מניתוח או הזרקה.
ממליצה לך לברר על הליקולייף לפני שאת מגיעה לניתוח. פשוט חבל על כל יום!

• הוסף לסימניות
איזה מותג אחר יש לכם להציע?

• הוסף לסימניות
זה ממש לא אותו דבר. מה שמוכרים בבתי מרקחת אסור לקחת במצבים מיוחדים. וכן לא לתקופות ארוכות מפני
שהם מעלים את לחץ הדם. לעומת הליקולייף שיש לו פטנט מיוחד(שמוגן כפטנט רשום) שבו החומצה שיש בצמח
מופרדת ב100% ולכן השימוש בו בטוח לכל המצבים.

• הוסף לסימניות
זה ממש לא אותו דבר. מה שמוכרים בבתי מרקחת אסור לקחת במצבים מיוחדים. וכן לא לתקופות ארוכות מפני
שהם מעלים את לחץ הדם. לעומת הליקולייף שיש לו פטנט מיוחד(שמוגן כפטנט רשום) שבו החומצה שיש בצמח
מופרדת ב100% ולכן השימוש בו בטוח לכל המצבים.
מאיפה המידע הנפלא הזה?

• הוסף לסימניות
אמא שלי עשתה מחקר רציני על הליקולייף. מאחר שהיא סבלה מבעיות אחרות שהליקולייף עוזר להם גם.
וכן שמעתי מקרובת משפחה שסיפרה לי על כאבים שנעלמו לחלוטין במצב מיוחד.

• הוסף לסימניות
אצלי השימוש בליקולייף שווה לכפרות,
למעשה מה יודעות הקוראות הנכבדות על ניתוח הסרת כלי דם ע"י לייזר בשילוב קצף אצל ד"ר חלק במדיקה? תודה

• הוסף לסימניות
לי עזר ביופלונואידים וויטמין אי. כדאי להתיעץ בחנות הטבע.

• הוסף לסימניות
אמא שלי סבלה מוורידים וכן אחיותי.
אני רק אחרי לידה אחת לכן המצב עדיין ממש טוב אצלי.
השאלה שלי אם יש מה לעשות מראש כדי למנוע התפתחות?
כלומר בצחילת הריון הבא ובמהלכו או שאין מה לעשות לפני?

• הוסף לסימניות
תכלס הליקוליף לא עזר כלום
עשיתי ניתוח בשני הרגלים אצל ד"ר משה חלק בבית החולים מדיקה (של מאוחדת), ניתוח קצר בהרדמה מלאה, ולא כואב, למחרת כאב קצת וכן בהמשך השבוע וזהו, אני מקוה שהורידים ייעלמו ושלא יכאב בעתיד..... בעזרת השם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה