ורידים ברגלים

• הוסף לסימניות
עשיתי ניתוח בשני הרגלים אצל ד"ר משה חלק בבית החולים מדיקה (של מאוחדת), ניתוח קצר בהרדמה מלאה, ולא כואב, למחרת כאב קצת וכן בהמשך השבוע וזהו, אני מקוה שהורידים ייעלמו ושלא יכאב בעתיד..... בעזרת השם
בררתי
אמרו לי מפורשות שהריון הבא- יתכן והכל חוזר וגרוע יותר
זה לא נכון?
הליקולייף היה נחמד ממש לשעת מעשה
הריון אחכ הגיע וחזר ובענק!!!:(

• הוסף לסימניות
בררתי
אמרו לי מפורשות שהריון הבא- יתכן והכל חוזר וגרוע יותר
זה לא נכון?
הליקולייף היה נחמד ממש לשעת מעשה
הריון אחכ הגיע וחזר ובענק!!!:(
ד"ר חלק אמר שכדאי מאוד כבר עכשיו באמצע ההריונות לעשות את הניתוח ולא לחכות עד גיל 40++ כי זה כן עוזר גם עכשיו לעתיד, בעזרת השם
והאם יצטרכו עוד ניתוחים?? לה' התשובה

• הוסף לסימניות
חוץ מגרביים אלסטיות
מה עוד אפשר לעשות תודה
מכירה מישהי שעשתה לפני תקופה לייזר אצל ד"ר חלק, (בשתי הרגליים, בהפרש של חודש),
הניתוח מכוסה בקופה,(מאוחדת)
מייד אח"כ אפשר (וצריך) ללכת,
לא דורש אשפוז וכו',
כמה ימים של כאבים, וזהו!!!! (אפילו לא לקחה חופש מהעבודה!)
אמרה שחבל על כל יום שעבר ולא עשתה.
בעיקרון-אפשר לוותר אח"כ על הגרבים האלסטיות.
לפני-נסתה הרבה שינויי תזונה, שעזרו חלקית.
(אכילת גינגר,חליטות ליקוריץ, זריקות קלקסן, המנעות מעגבניות,ופלפלים)

רפואה שלמה!

• הוסף לסימניות
מכירה מישהי שעשתה לפני תקופה לייזר אצל ד"ר חלק, (בשתי הרגליים, בהפרש של חודש),
הניתוח מכוסה בקופה,(מאוחדת)
מייד אח"כ אפשר (וצריך) ללכת,
לא דורש אשפוז וכו',
כמה ימים של כאבים, וזהו!!!! (אפילו לא לקחה חופש מהעבודה!)
אמרה שחבל על כל יום שעבר ולא עשתה.
בעיקרון-אפשר לוותר אח"כ על הגרבים האלסטיות.
לפני-נסתה הרבה שינויי תזונה, שעזרו חלקית.
(אכילת גינגר,חליטות ליקוריץ, זריקות קלקסן, המנעות מעגבניות,ופלפלים)
ועברה אחכ הריון?
כי בזה תלויה השאלה...
להרבה זה טוב
עד ההריון הבא שהרבה פעמים מחמיר הרבה יותר את מצב הורידים

• הוסף לסימניות
אחרי כל לידהעושים את הזריקות (בבטן)
עד ההריון הבא...

• הוסף לסימניות
אמא שלי סבלה מוורידים וכן אחיותי.
אני רק אחרי לידה אחת לכן המצב עדיין ממש טוב אצלי.
השאלה שלי אם יש מה לעשות מראש כדי למנוע התפתחות?
כלומר בצחילת הריון הבא ובמהלכו או שאין מה לעשות לפני?
מישהיא?

• הוסף לסימניות
תכלס הליקוליף לא עזר כלום
עשיתי ניתוח בשני הרגלים אצל ד"ר משה חלק בבית החולים מדיקה (של מאוחדת), ניתוח קצר בהרדמה מלאה, ולא כואב, למחרת כאב קצת וכן בהמשך השבוע וזהו, אני מקוה שהורידים ייעלמו ושלא יכאב בעתיד..... בעזרת השם
כמה זמן את אחרי?
זה גם מוציא את המראה הלא אסתטי?
עברת מאז הריון נוסף?

• הוסף לסימניות
מספר חודשים
אמור להוציא גם את המראה האסטטי, בפועל מתחילים לראות שיפור, לוקח כמה חודשים שהורידים נספגים בגוף

• הוסף לסימניות
מהניסיון שלי ויטמין c 500 לא חומצי לאורך היום, משפר את המצב מאוד .אפשר להגיע עד ל 8 כדורים ביום
אפשר גם להשתמש באבקת ויטמין סי ולשתות לאורך היום. ויטמין c מרפא מצבי דלקת ביניהם גם את הורידים.
מתאים גם לכאבי פרקים.
למתקדמים... יש אפשרות לעשות אמבטיות עם שמנים ארומטיים: גרניום ברגמוט ומיורן, משפר מאוד זרימת דם

• הוסף לסימניות
סליחה על הקפצת אשכול ישן אבל אשמח לשמוע דעתכן על ליקולייף / ניתוח/ הזרקות מה מומלץ כיום?

• הוסף לסימניות
סליחה על הקפצת אשכול ישן אבל אשמח לשמוע דעתכן על ליקולייף / ניתוח/ הזרקות מה מומלץ כיום?
מניסיון, ליקולייף לי כמעט ולא עזר, עשיתי ניתוח של לייזר פלוס קצף אצל ד"ר חלק מטעם הקופה, אפילו מאוחדת עדיף לא צריך בשביל זה, ועזר מאוד ב"ה
אם כי בהיריונות האחרים זה חזר אבל יותר עדין ב"ה.

• הוסף לסימניות
יש כאן עוד מישהו שעשתה ניתוח אצל ד"ר חלק? ומה מחיר הניתוח?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה