ורידים...

• הוסף לסימניות
האם יש כאן מישהו שיש לו מידע בדוק לגבי טיפול יעיל ויסודי לבעיות ורידים ברגליים?
תודה רבה לעוזרים.

• הוסף לסימניות
שמעתי מבת דודה שמאד סבלה מתופעה זו שטיפול בקצף מסויים ממש מיגר לה את התופעה

• הוסף לסימניות
תוכלי בבקשה לברר לי פרטים?
באיזו רמה היא סבלה? האם הטיפול בקצף המית את הורידים או מיגר את הכאבים ותופעות הלווי?

• הוסף לסימניות
אחותי עברה סדרה של זריקות קטנות בורידים
ידוע לי שזה מאוד עזר לה

• הוסף לסימניות
תנסי לברר במכון מור, שמעתי שהם מפרסמים על טיפולים בוורידים.

• הוסף לסימניות
התעמלות בריאותית מעלימה ורידים באורח פלא
(תרגילי נשימה, ועוד)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורה;658695:
תוכלי בבקשה לברר לי פרטים?
באיזו רמה היא סבלה? האם הטיפול בקצף המית את הורידים או מיגר את הכאבים ותופעות הלווי?

להמית את הורידים? שד' ישמור....
את לא מזמינה לעצמך חלילה נמק.
הכוונה בוודאי לצמצום הנפח המיותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;658926:
להמית את הורידים? שד' ישמור....
את לא מזמינה לעצמך חלילה נמק.
הכוונה בוודאי לצמצום הנפח המיותר.
כשאומרים ורידים מתכוונים לדליות שאלו נימי הדם החיצוניים יותר שנעשים חולים ולכן מתנפחים ולא מחזירים את הדם הנאגר בהם באופן ראוי ומושלם, השיטה של הזריקות למשל ממיתה את הנים החולה והוא ניספג בגוף ונעלם, יש גם שיטות של ניתוחים שמוציאים את הוריד/הנים החולה, ויש כלי דם רבים רבים רזרבים שמחליפים את תפקידו הלקוי לכן לא נגרם חלילה נמק.
את שיטת הזריקות אני מכירה ושמעתי על מרוצים יותר ומרוצים פחות, השיטה לא נעימה בכלל וחבל לי לסבול אם אינני בטוחה בתועלת. עברתי כבר ניתוח מאותה אסכולה שלא שיפר כלל את המצב ואולי החמיר.
האם מישהו מכיר את השיטה המטפלת בלייזר?

• הוסף לסימניות
יש אורטדוק מומחה ברמת גן שעושה מדרסים,
ואני מכירה אישית כמה שלאחר שעשו מדרסים נצלו מבעיות ורידים שסבלו אפילו 50 שנה, כגון לבישת מס' זוגות גרביים אלסטיות ובלי זה לא יכלו להתחילח את היום, וכיום לא לובשות בכלל גרביים ומרגישות מצוין, והרבה יותר קלילות באופן כללי, וכד', הוא קצת יקר יותר מ2000 שח וצריך להחליפם כל כ- שנתיים, הקושי הוא גם בהגעה אלא אם כן את בסביבה , יש צורך להגיע מס' פעמים לתיקונים במיוחד בהתחלה, גם ההסתגלות בהתחלה קשה- עם הגיל עוד יותר קשה, אך מי ש מרוצה- מאד ממליץ!
אז אולי לפני כל מיני נסיונות חודרניים למיניהם, שווה לך לנסות אותו...

• הוסף לסימניות
משי, ברשותך כמה שאלות:
האם זה מוריד גם את הנפיחות? (הכאב נסבל בדרך כלל אבל יש לי שתי רגליים לא זהות, אחת בת 20 ואחת בת 50...)
והאם לא נפלה לך 0 אחת מיותרת במחיר?
את יודעת אם יש השתתפות של קופ"ח?
צריך בשביל זה נעל מיוחדת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורה;659075:
משי, ברשותך כמה שאלות:
האם זה מוריד גם את הנפיחות? (הכאב נסבל בדרך כלל אבל יש לי שתי רגליים לא זהות, אחת בת 20 ואחת בת 50...)
והאם לא נפלה לך 0 אחת מיותרת במחיר?
את יודעת אם יש השתתפות של קופ"ח?
צריך בשביל זה נעל מיוחדת?

אנסה לברר פרטים, ולא התבלבלתי מדובר על כאלפיים ש"ח

• הוסף לסימניות
ד"ר שמואל שוראקי- בני ברק מטפל מעולה בורידים

• הוסף לסימניות
אורטדוק אכן העזר מאד מאד לביתי שסבלה נוראות מורידים בהריונות ומרגליים נפוחות.
ההשקעה שהוא דורש: התשלום כנ"ל.
הליכה של שעה שלמה בכל יום בחודשי ההסתגלות הראשונים.
נעליים מתאימות למדרסים לפי המלצתו בלבד. (ניתן גם לקנות אצלו)
בתחילה - ביקורת אחרי מס' שבועות.
כעבור כשנה - שוב ביקורת ואז הוא עושה שינויים או תיקונים ללא תשלום.
לאחר שנתיים פלוס נזקקה למדרסים חדשים בתשלום.
היא לא זזה בלעדיהם. זרקה את כל גרבי הגומי והרגלים חזרו כמעט (לא לחלוטין) למראה רגיל. והעיקר - אין כאבים.
אחרים העידו בפנה שנפטרו מבעיות גופניות נוספות ויש כאלה שחייבות לו את בריאותן, חייהן. אם תרצי - אבקש ממנה כתובות של מטופלות להמלצה.

• הוסף לסימניות
וד"א - לא כ"כ קשה להגיע - נמצא ממש מאחורי תחנת ארלוזרוב באיזור הדר דימול וכו'.

• הוסף לסימניות
בוריס - אורטודק 035752688
ברמת גן.
דברתי עם אימי שמאד עזר לה בורידים וגם לסבתי- שתיהן לא צריכות יותר גרביים אלסטיות.
בקשר לנפיחות תשאלי אותו.
נעל- בד"כ למדרסים צריך נעל ספורט עם קשירה, יש לו גם נעליים, וכדאי להתיעץ אתו אם את קונה במקום אחר.
החזר מקופ"ח עקרונית יש אך נראה לי שבסביבות ה400 תלוי באיזה קופה את.
תשלחי לי באישי איזה קופה, יש לי מה לומר לך בענין.
וכפי שכתבה קול התור, ההסתגלות קצת קשה ועם הגיל עוד יותר... וצריך הרבה הליכות.
רפואה שלמה!
ומקוה שעזרתי.

• הוסף לסימניות
תודה לכל העוזרים והמסייעים. משי אני כבר שולחת לך.

• הוסף לסימניות
האם זה עוזר גם במצב שרופא כלי דם המליץ על ניתוח? ומה קורה בדיוק עם הורידים, הם נעלמים? אין מצב של פיצוץ וכדו'?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מדייקת;663531:
האם זה עוזר גם במצב שרופא כלי דם המליץ על ניתוח? ומה קורה בדיוק עם הורידים, הם נעלמים? אין מצב של פיצוץ וכדו'?

את כל זה תוכלי לשאול אותו... :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה