כללי ושוב - אדובי CS5

• הוסף לסימניות
לא יודעת איך לקרוא לנושא שלי - יעוץ, חוות דעת, דיון או סתם 'לידיעתכם'.

במשרד שלנו עומדים לרכוש עבורי תוכנות אדובי חדשות. הווה אומר, עד היום עבדתי עם creative suit CS2 ועם תוכנת פלאש שקנינו בנפרד.
כעת אני צריכה את אותם תוכנות, בתוספת אפטר אפקטס ופרמייר.

התעניינתי אצל הספקים של אדובי, ולהפתעתי הסתבר לי ש:

1. חבילת פרודקשן CS5 לא קיימת בגרסת ME, כלומר לא תומכת בעברית, וכוללת את כל התוכנות הדרושות חוץ מאינדיזיין (!)

2. חבילת דיזיין פרימיום בשדרוג מ-CS2 כוללת הכל חוץ מאפטר אפקטס ופרמייר.

3. תוכנות אפטר אפקטס ופרימייר עולות לבדן בערך כמו כל חבילת פרודקשן, שבתוכה הן נמצאות ממילא.

:confused:זה נשמע כמו חידה מתמטית, אבל עד מהרה הצלחתי לפתור את המשוואה:
אין מנוס, נצטרך לקנות גם את חב' דיזיין פרימיום וגם את חב' פרודקשן. כלומר, בסביבות 16,000 ש"ח.

אם מישהו כבר התנסה ברכישה הזו לאחרונה ויש לו הארות בשבילי, אשמח לשמוע לפני שאני מעבירה לבוס את הצ'קים לחתימה.

תודה!!

• הוסף לסימניות
אם כבר אז כבר תנסו לבדוק ת'מחיר של המאסטר קולקשן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;407698:
אם כבר אז כבר תנסו לבדוק ת'מחיר של המאסטר קולקשן

נאמר לי שאין אותה בגרסת ME.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה