כללי ושוב אינדיזיין

• פותח הנושא EXIT
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
העצבים מטפסים לאט לאט ובסוף....
א' אני רוצה שבראש כל עמוד יופיע שם הפרק איך אני יכולה לעשות שבאופן אוטומטי זה יקושר לפרק הנכון
ב' איך אפשר להפעיל מאפייני שמירת מבנה רק על סגנון פסקה מסוים
ג' למה הctrl=b לא עובד לי בהערות שוליים

ד' בהערות שוליים השורות אינן שוות בגובה, בחיפושי בפורום היה סקריפט להמרה להערות סיום, אבל היה כתוב שזה מנתק את הקישור, ויש סקריפט נוסף שכן עוזר לבעיה זו אך אינני מוצאת, אודה מאוד למי שיוכל להפנות אותי.

תודה!!! תודה!!! תודה!!!

• הוסף לסימניות
א. אם שמות הפרקים הם בסגנון משלהם, אם לעשות את זה אוטומטית.
זה נמצא ב: Type, Text Variables. תלחץ על Define, בחר סוג משתנה בשם: Running Header,
תגדיר את הסגנון פסקה הרצוי להרצה של כותרות. Insert, וזהו.
מיותר לציין, שאתה מכניס את המשתנה במאסטר, כדי שזה יופיע בכל עמוד.

ב. לא הבנתי.

ג-ד. לא יכול לעזור לך בכל מה שקשור להערות שוליים. תחכה למומחים.

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת מישהו יתנדב לעזור?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EXIT;852903:
אולי בכל זאת מישהו יתנדב לעזור?

אין כל דרך לשמור את ההערות אוטומטיות וגם בגובה שווה.

לגבי שמירת המבנה, מה אתה מתכוון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;852935:
לגבי שמירת המבנה, מה אתה מתכוון?

אני עושה KEEPOPTION שמור 2 שורות לפני ואחרי וזה עושה לי לגבי כל הפסקות אני רוצה שזה יחול רק לגבי הכותרות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EXIT;853323:
אני עושה KEEPOPTION שמור 2 שורות לפני ואחרי וזה עושה לי לגבי כל הפסקות אני רוצה שזה יחול רק לגבי הכותרות

תגדיר זאת רק בפסקאות שאתה רוצה.
יתכן שבשל התבססות סגנונות אחד על גבי השני,זה השפיע על כל הסגנונות. אם כן פשוט ערוך את הסגנונות ובטל זאת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה