כללי ושוב אני כאן!

• הוסף לסימניות
הלוגו הזה אמור לשדר יוקרה ומקצועיות
לפאנית שמייצרת פאות בחו"ל.
אשמח שתגיבו לי אחרי כל השינויים שבצעתי..
תודה מראש!

קבצים מצורפים

• לוגו 2-05.png
    לוגו 2-05.png
    KB 2.4 · צפיות: 40
  • הוסף לסימניות
ב״ה

שמחים לפגוש בך שוב;)
התקדמות יפה מאוד! אך שוב, האייקון קצת מגושם ואת רוצה לשדר יוקרה ומקצועיות, לא? תחשבי על זה.. אולי תלכי קצת לנוח, ברגע שאני נתקעת עם לוגו אני פשוט עוזבת את המחשב, נותנת מנוחה למוח ומחפשת השראה..
עכשיו, בנוגע לפונט: הפונט של השם מתאים, הייתי משאירה אותו ומדגישה את האותיות הראשונות בכל מילה. בנוגע לצבע - סגול מלכותי, זהב, כסף, וכיוצ״ב יכולים לשדר יוקרה. נשמח לעמוד לצידך גם בהמשך ורוב הצלחות!

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה המפורטת.
ומה עושים כשהלקוח לוחץץץץץץ
ואין זמן לנוח.???

• הוסף לסימניות
ב״ה

הולכים לישון רגוע היום ומתחילים לעבוד במרץ מחר;) אנחנו פה לייעץ, לעזור ולסייע. תעדכני אותו מראש שהוא יקבל סקיצה מחר בערב, ותתפללי שעד אז יהיה לך שקט ממנו וזמן לעבוד..;) בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
האייקון אמנם עם נגיעות עדינות אבל התוצאה הסופית נראית מגושמת ולא אסטטית.
אני חושבת שיהיה יפה לכתוב CW בפונט כתב יד (מקורי, לא עבודת יד תוכלי למצוא כאן) עם קצת סלסולים בקצוות, זה יראה יותר מרשים ואמין.

המון הצלחות!!!!!

• הוסף לסימניות
תודה רבה על הייעוץ עם תשובות מפורטות ומחכימות!
אני חייבת ללמוד קצת מהפרגון שלכם...
שאלתי היא האם לזנוח לגמרי את הרעיון הזה או שיש דרך לעבד את הלוגו שלא יראה מגושם
ויביע יוקרה ומקצועיות?
מצרפת אותו ללא סלסולים וקו יותר דקיק.
מליון תודות!

• הוסף לסימניות
לא יודעת למה, אבל לי הW ישר שידרה לי שן...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;2175560:
לא יודעת למה, אבל לי הW ישר שידרה לי שן...

נכון! ישר שהסתכלתי חשבתי שמדובר במרפאת שיניים.
מצטרפת לנ"ל אודות הלוגו, הרעיון ממש חמוד אבל צריך עיבוד...

• הוסף לסימניות
הלקוחה לא מעונינת בשינויים היא טוענת שכשעידנתי את הקו הוא נתן לה אסוסיאציה של שן.
לעומת הראשון שנראה פאה, וזה הלוגו שהיא חלמה עליו....
וכמובן שזה מה שמקובל בארה"ב.
מבחינתה רק לסגור על צבעים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה